KENAN GÜNÇE MALTEPE BİTLİSLİLER DERNEĞİNDE YENİ BAŞKAN 

YEREL YÖNETİMLER 27.03.2021 - 21:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2955+ kez okundu.
 

KENAN GÜNÇE MALTEPE BİTLİSLİLER DERNEĞİNDE YENİ BAŞKAN 

2012 yılında Kurulan Maltepe Bitlisliler derneği seçimli 5.olağan kongresini gerçekleştirdi.  Dernek binasında   Coronavirus önlemleri altında sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralları uygulanarak gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını
KENAN GÜNÇE MALTEPE BİTLİSLİLER DERNEĞİNDE YENİ BAŞKAN  2012 yılında Kurulan Maltepe Bitlisliler derneği seçimli 5.olağan kongresini gerçekleştirdi.Dernek binasında   Coronavirus önlemleri altında sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralları uygulanarak gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını İrfan Taş, katip üyeliklerini ise Murat Azboy ve Özkan Güzel yaptı.  Maltepe Bitlisliler Derneği yeni Başkanı Kenan Günçe, genel kurulun başta Bitlisliler olmak üzere Maltepe’ye, ülkemize hayırlı olmasını diledi.  Normal zamanda 2020 yılında bu genel kurulun yapılımsa gerektiğini ifade eden Günçe, ancak yaşanan pandemi nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karar doğrultusunda ertelendiğini belirterek, normalleşme süreciyle birlikte 5. Genel kurulu yapmaktan dolayı mutlu olduklarını açıkladı.   Bugüne kadar olduğu gibi 2021-2023 döneminde de dernek çatısı altında güzel çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Başkan Kenan Günçe,  “Yönetim kurulumuzda 9 asil, 9 yedek üye olacak. Bu hizmetlerimizi sadece yönetim kurulu üyelerimizle değil bütün Bitlisli hemşehrilerimizle yapacağız. Hep beraber bu dernek için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Bu bayrağı daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Maltepe'de Bitlislileri burada onurlu bir şekilde temsil edelim .Bizim için bu dönemin altın kelimeleri yine ve daha kalın harflerle; eşitlik, şeffaflık, izlenebilirlik ve kapsayıcılık olacak. Çok sesliliğe ve yüksek sesle birlikte düşünmeye hazırız. Tıpkı önceki yıllarda olduğu gibi yeni Yönetim Kurulu'muzun bir üyesi ve derneğimizin yeni başkanı olarak üzerime düşen görevi yerine getirmekten onur ve gurur duyacağım. Bu vesileyle bugün sizlerin karşısına bu büyük sorumlulukla çıkmama olanak ve katkı sağlayan tüm geçmiş dönem Yönetim Kurullarımıza, Başkanlarımıza ve siz değerli Bitlisliler Derneği Ailesine şükranlarımı sunarım.” diye konuştu.    Genel kurula misafir olarak MALTEPE ESNAF SANATKARLAR ODASI BAŞKANI BAŞKANI VE BİTLİSLİLER DERNEĞİ FAHRİ ÜYESİ YUNUS ERDEL AK PARTİ MALTEPE MECLİS ÜYESİ MEHMET CAN ASLAN AK PARTİ MALTEPE İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ ÖZKAN GÜZEL CUMHURİYET HALK PARTİSİ MALTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ECVET EŞLEGÜL CUMHURİYET HALK PARTİSİ MALTEPE İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI CİHAN KÖSE MALTEPE KREDİ KOOP BŞK VEKİLİ UMUT ERGİN  ZÜMRÜTEVLER MAHALLE MUHTARI SERKAN ASLAN ÇANKIRI DERNEK BAŞKANI AHMET ÇİLTAŞ Yeni Yönetim Kurulu, Genel Kurul'a katılan üyelerin oy birliği ile seçildi. Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
2012 yılında Kurulan Maltepe Bitlisliler derneği seçimli 5.olağan kongresini gerçekleştirdi.  Dernek binasında   Coronavirus önlemleri altında sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralları uygulanarak gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını

KENAN GÜNÇE MALTEPE BİTLİSLİLER DERNEĞİNDE YENİ BAŞKAN 

2012 yılında Kurulan Maltepe Bitlisliler derneği seçimli 5.olağan kongresini gerçekleştirdi.Dernek binasında   Coronavirus önlemleri altında sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralları uygulanarak gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını İrfan Taş, katip üyeliklerini ise Murat Azboy ve Özkan Güzel yaptı.  Maltepe Bitlisliler Derneği yeni Başkanı Kenan Günçe, genel kurulun başta Bitlisliler olmak üzere Maltepe’ye, ülkemize hayırlı olmasını diledi. 

Normal zamanda 2020 yılında bu genel kurulun yapılımsa gerektiğini ifade eden Günçe, ancak yaşanan pandemi nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karar doğrultusunda ertelendiğini belirterek, normalleşme süreciyle birlikte 5. Genel kurulu yapmaktan dolayı mutlu olduklarını açıkladı. 
 Bugüne kadar olduğu gibi 2021-2023 döneminde de dernek çatısı altında güzel çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Başkan Kenan Günçe,  “Yönetim kurulumuzda 9 asil, 9 yedek üye olacak. Bu hizmetlerimizi sadece yönetim kurulu üyelerimizle değil bütün Bitlisli hemşehrilerimizle yapacağız.
Hep beraber bu dernek için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Bu bayrağı daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Maltepe'de Bitlislileri burada onurlu bir şekilde temsil edelim .Bizim için bu dönemin altın kelimeleri yine ve daha kalın harflerle; eşitlik, şeffaflık, izlenebilirlik ve kapsayıcılık olacak.
Çok sesliliğe ve yüksek sesle birlikte düşünmeye hazırız. Tıpkı önceki yıllarda olduğu gibi yeni Yönetim Kurulu'muzun bir üyesi ve derneğimizin yeni başkanı olarak üzerime düşen görevi yerine getirmekten onur ve gurur duyacağım.
Bu vesileyle bugün sizlerin karşısına bu büyük sorumlulukla çıkmama olanak ve katkı sağlayan tüm geçmiş dönem Yönetim Kurullarımıza, Başkanlarımıza ve siz değerli Bitlisliler Derneği Ailesine şükranlarımı sunarım.” diye konuştu. 
 
Genel kurula misafir olarak
MALTEPE ESNAF SANATKARLAR ODASI BAŞKANI BAŞKANI VE BİTLİSLİLER DERNEĞİ FAHRİ ÜYESİ YUNUS ERDEL
AK PARTİ MALTEPE MECLİS ÜYESİ MEHMET CAN ASLAN
AK PARTİ MALTEPE İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ ÖZKAN GÜZEL
CUMHURİYET HALK PARTİSİ MALTEPE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ECVET EŞLEGÜL
CUMHURİYET HALK PARTİSİ MALTEPE İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI CİHAN KÖSE
MALTEPE KREDİ KOOP BŞK VEKİLİ UMUT ERGİN 
ZÜMRÜTEVLER MAHALLE MUHTARI SERKAN ASLAN
ÇANKIRI DERNEK BAŞKANI AHMET ÇİLTAŞ

Yeni Yönetim Kurulu, Genel Kurul'a katılan üyelerin oy birliği ile seçildi. Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.