KENT KONSEYİ ALT GEÇİTİN  İÇLER ACISI HALİNİ TESPİT ETTİ  

MAHALLELERİMİZ 14.01.2020 - 10:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2084+ kez okundu.
 

KENT KONSEYİ ALT GEÇİTİN  İÇLER ACISI HALİNİ TESPİT ETTİ  

KENT KONSEYİ ALT GEÇİTİN  İÇLER ACISI HALİNİ TESPİT ETTİ   Maltepe Kent Konseyi Yürütme kurulu üyeleri kent merkezinde önemli sorunları yerinde inceledi ve  tespitlerini  dilekçelerle yetkili müdürlüklere iletti. Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: Maltepe Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri merkezde vatandaşların kullanımında sıkıntı olan noktalardan belirlenen 3 tanesini gezerek, esnaf ve çevre halkı ile konuşarak gözlem yaptılar. Yürütme Kurulu üyeleri öncelikle Feyzullah Caddesinin Selahattin Bey Sokak ile birleştiği alanda eski adı Bakkallar Durağı olan alana gittiler. Alanın artık ağırlıklı olarak otopark gibi kullanıldığını onun yerine küçük yeşil alan olarak değerlendirilmesi için gerekli araştırmaların yapılmasına karar verildi. İkinci durak Maltepe merkezi sahile bağlayan ve Marmaraya ait olan alt geçit. Maltepelilerin çok kullandığı, kilit noktalardan biri olan alt geçit sadece engelli değil tüm vatandaşların erişimi için uygun değil. Engelliler ve bebek arabalı aileler için olması gereken asansör var ama alt geçit açıldığından beri çalışmamaktadır. Konu ile ilgili olarak ilgili kuruma dilekçelerimizi ileteceğiz. Son durağımız Maltepe sahilde bulunan iskelesi. Şuan İDO şirketi tarafından kum iskelesi olarak kullanılan alanın vatandaşların kullanacağı deniz ulaşımına açılması talebimizi gerekli kurumlara ileteceğiz.    

KENT KONSEYİ ALT GEÇİTİN  İÇLER ACISI HALİNİ TESPİT ETTİ  

Maltepe Kent Konseyi Yürütme kurulu üyeleri kent merkezinde önemli sorunları yerinde inceledi ve  tespitlerini  dilekçelerle yetkili müdürlüklere iletti.
Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
Maltepe Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri merkezde vatandaşların kullanımında sıkıntı olan noktalardan belirlenen 3 tanesini gezerek, esnaf ve çevre halkı ile konuşarak gözlem yaptılar.

Yürütme Kurulu üyeleri öncelikle Feyzullah Caddesinin Selahattin Bey Sokak ile birleştiği alanda eski adı Bakkallar Durağı olan alana gittiler. Alanın artık ağırlıklı olarak otopark gibi kullanıldığını onun yerine küçük yeşil alan olarak değerlendirilmesi için gerekli araştırmaların yapılmasına karar verildi.
İkinci durak Maltepe merkezi sahile bağlayan ve Marmaraya ait olan alt geçit. Maltepelilerin çok kullandığı, kilit noktalardan biri olan alt geçit sadece engelli değil tüm vatandaşların erişimi için uygun değil. Engelliler ve bebek arabalı aileler için olması gereken asansör var ama alt geçit açıldığından beri çalışmamaktadır. Konu ile ilgili olarak ilgili kuruma dilekçelerimizi ileteceğiz.
Son durağımız Maltepe sahilde bulunan iskelesi. Şuan İDO şirketi tarafından kum iskelesi olarak kullanılan alanın vatandaşların kullanacağı deniz ulaşımına açılması talebimizi gerekli kurumlara ileteceğiz.
  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.