Kılıçdaroğlu ve İnce kaç imza aldı?

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2014 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2491+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu ve İnce kaç imza aldı?

Kılıçdaroğlu ve İnce kaç imza aldı? Divan Başkanı Engin Altay, "Yalova Milletvekili Muharrem İnce 177 üye önerisi ile aday gösterilmiştir. Genel Başkanımız İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu 944 üyenin önerisi ile aday gösterilmiştir" dedi. document.getElementById("Leyout101").style.display="none";cheap mcm bags hollister shop deutschland toms botas louboutin soldes mcm handbags toms wedges sale toms wedges on sale toms for cheap mbt shoes toms black friday sale
Kılıçdaroğlu ve İnce kaç imza aldı?

Divan Başkanı Engin Altay, "Yalova Milletvekili Muharrem İnce 177 üye önerisi ile aday gösterilmiştir. Genel Başkanımız İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu 944 üyenin önerisi ile aday gösterilmiştir" dedi.

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";cheap mcm bags hollister shop deutschland toms botas louboutin soldes mcm handbags toms wedges sale toms wedges on sale toms for cheap mbt shoes toms black friday sale
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.