Koronavirüsle mücadelede yeni yol haritası! 

SAĞLIK 26.05.2020 - 11:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1672+ kez okundu.
 

Koronavirüsle mücadelede yeni yol haritası! 

Koronavirüsle mücadelede yeni yol haritası!  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni açıklama Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde Ramazan Bayramı öncesi normalleşme döneminin ilk adımları atılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan Bayramı'nın ardından süreçte yeni aşamanın başlayacağı ve alınan tedbirlerin bayram öncesi kadar "sert" olmayacağını açıkladı. Türkiye'deki koronavirüs salgınında dört aşamalı normalleşme planının birinci aşama 11 Mayıs'ta başlamış; pazar yerleri, AVM'ler, kuaförler ve güzellik salonları açılmıştı. İkinci aşama 27 Mayıs-31 Ağustos, üçüncü aşama 1 Eylül-31 Aralık, dördüncü aşama ise aşının bulunmasının beklendiği 1 Ocak ve sonrası olarak planlandı. Bayramdan sonra normalleşme takviminin ikinci aşamasına geçeceğimiz süreçle ilgili değerlendirmede bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayramdan sonra alınacak tedbirlerin önceki tedbirlere göre daha yumuşak olacağını söyledi.    ''TEDBİRLİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ AMA 'SERT' OLMAYACAK'' Gazeteci Candaş Tolga Işık, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Az önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile konuştum, 'Bayramdan sonra da tedbirli olmaya, gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz ama bu tedbirler bayramdan önceki dönem kadar 'sert' olmayacak." dedi  

le mücadelede yeni yol haritası! 

Sağlık Bakanı 'dan yeni açıklama

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde Ramazan Bayramı öncesi normalleşme döneminin ilk adımları atılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan Bayramı'nın ardından süreçte yeni aşamanın başlayacağı ve alınan tedbirlerin bayram öncesi kadar "sert" olmayacağını açıkladı.

Türkiye'deki koronavirüs salgınında dört aşamalı normalleşme planının birinci aşama 11 Mayıs'ta başlamış; pazar yerleri, AVM'ler, kuaförler ve güzellik salonları açılmıştı. İkinci aşama 27 Mayıs-31 Ağustos, üçüncü aşama 1 Eylül-31 Aralık, dördüncü aşama ise aşının bulunmasının beklendiği 1 Ocak ve sonrası olarak planlandı. Bayramdan sonra normalleşme takviminin ikinci aşamasına geçeceğimiz süreçle ilgili değerlendirmede bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayramdan sonra alınacak tedbirlerin önceki tedbirlere göre daha yumuşak olacağını söyledi. 
 

''TEDBİRLİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ AMA 'SERT' OLMAYACAK''

Gazeteci Candaş Tolga Işık, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Az önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile konuştum, 'Bayramdan sonra da tedbirli olmaya, gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz ama bu tedbirler bayramdan önceki dönem kadar 'sert' olmayacak." dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.