Küçük Kız Milli Takımımız, namağlup Avrupa Şampiyonu !

SPOR 22.07.2019 - 10:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1352+ kez okundu.
 

Küçük Kız Milli Takımımız, namağlup Avrupa Şampiyonu !

Küçük Kız Milli Takımımız, namağlup Avrupa Şampiyonu ! 16 Yaş Altı Kız Voleybol Milli Takımımız, Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde İtalya’yı 3-0 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu İtalya ve Hırvatistan'ın ortaklaşa düzenlediği U16 Küçük Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Milli Takımımız, finalde ev sahibi İtalya'ya konuk oldu. Pala Chiarbola'da oynanan mücadelede rakibi karşısında ilk seti 25-20, ikinci seti 25-20 ve üçüncü seti de 25-20‘lik skorla üstün tamamlayan Millilerimiz, sahadan 3-0‘lık sonuçla galip ayrıldı ve namağlup Avrupa Şampiyonu oldu. 16 Yaş Altı Küçük Kız Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı tüm karşılaşmadan galip ayrılırken; turnuva boyunca rakiplerine yalnızca 1 set verdi. Küçük Kız Milli Takımımız, 2019 yılı Milli Takımlar faaliyetleri doğrultusunda katıldığı hem Balkan hem de Avrupa Şampiyonası'nda namağlup şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. TÜRKİYE-İTALYA: 3-0 SALON: Pala Chiarbola HAKEMLER: Tajana Sandl Kramar (Hırvatistan), Fuad Aghayev (Azerbaycan) TÜRKİYE: Özge, Aleyna, Deniz, Pelin, Özlem, Dalia, Yasemin (L) (Melisa Ege, Ayşe Nazlı) İTALYA: Ribechi, Polesello, Giacomello, Bellia, Catania, Orlandi, Salviato (L) (Marinoni, Guiliani, Passaro, Ituma, Munarini) SETLER: 25-20, 25-20, 25-20 SÜRE: 74 dakiak (25,24,25)

Küçük Kız Milli Takımımız, namağlup Avrupa Şampiyonu !

16 Yaş Altı Kız Voleybol Milli Takımımız, Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde İtalya’yı 3-0 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu

İtalya ve Hırvatistan'ın ortaklaşa düzenlediği U16 Küçük Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Milli Takımımız, finalde ev sahibi İtalya'ya konuk oldu.

Pala Chiarbola'da oynanan mücadelede rakibi karşısında ilk seti 25-20, ikinci seti 25-20 ve üçüncü seti de 25-20‘lik skorla üstün tamamlayan Millilerimiz, sahadan 3-0‘lık sonuçla galip ayrıldı ve namağlup Avrupa Şampiyonu oldu.

16 Yaş Altı Küçük Kız Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı tüm karşılaşmadan galip ayrılırken; turnuva boyunca rakiplerine yalnızca 1 set verdi.

Küçük Kız Milli Takımımız, 2019 yılı Milli Takımlar faaliyetleri doğrultusunda katıldığı hem Balkan hem de Avrupa Şampiyonası'nda namağlup şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

TÜRKİYE-İTALYA: 3-0

SALON: Pala Chiarbola

HAKEMLER: Tajana Sandl Kramar (Hırvatistan), Fuad Aghayev (Azerbaycan)

TÜRKİYE: Özge, Aleyna, Deniz, Pelin, Özlem, Dalia, Yasemin (L) (Melisa Ege, Ayşe Nazlı)

İTALYA: Ribechi, Polesello, Giacomello, Bellia, Catania, Orlandi, Salviato (L) (Marinoni, Guiliani, Passaro, Ituma, Munarini)

SETLER: 25-20, 25-20, 25-20

SÜRE: 74 dakiak (25,24,25)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.