KÜÇÜKYALI YELKEN'DEN SEZON FİNALİ

SPOR 24.05.2019 - 08:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1852+ kez okundu.
 

KÜÇÜKYALI YELKEN'DEN SEZON FİNALİ

  KÜÇÜKYALI YELKEN'DEN SEZON FİNALİ Maltepe'nin BAL ligi temsilcilerinden olanbaşarılı köklü takımı  Küçükyalı Yelken ve Spor Kulübü Futbol Şubesi 2018 – 2019  futbol sezonunu ile ilgili görüşlerini  sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Futbol Şubesi tarafından 2018-2019 sezonunu final yazısı ile açıklandı.    Gençlik İstikbalimiz Küçükyalı Sevdamızdır Sezon Finali 2018 – 2019 futbol sezonunu tamamladık . Artısıyla eksisiyle büyük tecrübeler edindiğimiz ilk sezonumuzu BAL liginde kalarak tamamladık . Başarılı olduk mu olmadık mı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz . Büyük umutlarla başladığımız sezonda 60 a yakın futbolcu 3 teknik direktör ile çalıştık ve sezonu tamamladık . Kimine göre başarılı kimine göre başarısız olabiliriz, herkesin kendi takdiridir . Sürekli kaynak yaratmaya çalışan , zamanını ve parasını bu kulübe karşılık beklemeden veren ,lig statüsü, kontenjan sorunları, ıvır zıvır bir sürü sorunla uğraşan yöneticilerimiz , antrenman programı – maç analizi – futbolcu idaresini yapmaya çalışan teknik direktörlerimiz ve yardımcıları , amatör bir ligde profesyonel olmaları beklenen ,parasını zamanında alamayan , kimisi iyi niyetli kimisi kötü niyetli futbolcularımız , hepsi kendi düşüncelerinde doğruyu veya yanlışı , başarıyı veya başarısızlığı dağıtabilirler . Sonuç olarak Küçükyalı Yelken ve spor kulübü BAL liginde kalmıştır , tek gerçek de budur. Biz yönetim olarak , BAL ligindeki ilk sezonumuzda Maltepe ilçesini ve Küçükyalı semtini en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bu vesile ile sezon boyunca emeği geçen tüm kulüp çalışanlarına , teknik ekiplere ve futbolcularımıza , bizi destekleyen taraftarlarımıza , ilçemizin değerli basın mensuplarına , maddi manevi desteğini esirgemeyen belediye başkanımız Sn. Ali Kılıç ve ekibine, yine bu süreçte maddi manevi desteğiyle yanımızda olan Sn. Binali Yıldırım ve ekibine Sn Ahmet Baykan bey ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Kendi grubumuzdan 3.lige çıkmayı başaran Alemdağ 1877 takımını da kutluyor , 3. Ligde başarılar diliyoruz. Seneye görüşmek üzere , saygılarımızla … Küçükyalı Yelken ve Spor Kulübü Futbol Şubesi

 

KÜÇÜKYALI YELKEN'DEN SEZON FİNALİ

Maltepe'nin BAL ligi temsilcilerinden olanbaşarılı köklü takımı  Küçükyalı Yelken ve Spor Kulübü Futbol Şubesi 2018 – 2019  futbol sezonunu ile ilgili görüşlerini  sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Futbol Şubesi tarafından 2018-2019 sezonunu final yazısı ile açıklandı.

   Gençlik İstikbalimiz Küçükyalı Sevdamızdır

Sezon Finali

2018 – 2019 futbol sezonunu tamamladık . Artısıyla eksisiyle büyük tecrübeler edindiğimiz ilk sezonumuzu BAL liginde kalarak tamamladık . Başarılı olduk mu olmadık mı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz .

Büyük umutlarla başladığımız sezonda 60 a yakın futbolcu 3 teknik direktör ile çalıştık ve sezonu tamamladık . Kimine göre başarılı kimine göre başarısız olabiliriz, herkesin kendi takdiridir . Sürekli kaynak yaratmaya çalışan , zamanını ve parasını bu kulübe karşılık beklemeden veren ,lig statüsü, kontenjan sorunları, ıvır zıvır bir sürü sorunla uğraşan yöneticilerimiz , antrenman programı – maç analizi – futbolcu idaresini yapmaya çalışan teknik direktörlerimiz ve yardımcıları , amatör bir ligde profesyonel olmaları beklenen ,parasını zamanında alamayan , kimisi iyi niyetli kimisi kötü niyetli futbolcularımız , hepsi kendi düşüncelerinde doğruyu veya yanlışı , başarıyı veya başarısızlığı dağıtabilirler .

Sonuç olarak Küçükyalı Yelken ve spor kulübü BAL liginde kalmıştır , tek gerçek de budur.

Biz yönetim olarak , BAL ligindeki ilk sezonumuzda Maltepe ilçesini ve Küçükyalı semtini en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Bu vesile ile sezon boyunca emeği geçen tüm kulüp çalışanlarına , teknik ekiplere ve futbolcularımıza , bizi destekleyen taraftarlarımıza , ilçemizin değerli basın mensuplarına , maddi manevi desteğini esirgemeyen belediye başkanımız Sn. Ali Kılıç ve ekibine, yine bu süreçte maddi manevi desteğiyle yanımızda olan Sn. Binali Yıldırım ve ekibine Sn Ahmet Baykan bey ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Kendi grubumuzdan 3.lige çıkmayı başaran Alemdağ 1877 takımını da kutluyor , 3. Ligde başarılar diliyoruz.

Seneye görüşmek üzere , saygılarımızla …

Küçükyalı Yelken ve Spor Kulübü Futbol Şubesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.