Kulüpler Maltepe Spor’un başarılı hocası Bakoğlu'nun peşine düştü

SPOR 18.06.2019 - 11:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1811+ kez okundu.
 

Kulüpler Maltepe Spor’un başarılı hocası Bakoğlu'nun peşine düştü

Kulüpler Maltepe Spor’un başarılı hocası Bakoğlu'nun peşine düştü MaltepeSpor’un Başarılı hocasını bir çok kulüp istiyor. Bölgesel Amatör Lig ( BAL),   başarılı teknik adam Ali Kemal Bakoğlu’nu bir çok spor kulübü istiyor. Daha öncede bir çok Spor kulübünü çalıştıran ve şampiyonluklar yaşayan Bakoğlu,Bölgesel Amatör Lig ( BAL) mücadele eden son olarak Maltepe Spor ile başarılı bir sezon geçiren Ali Kemal Bakoğlu'nu sporseverler de çok seviyor. Özellikle Alt yapıya verdiği önemle spor camiasında tanınıyor.Maltepeli başarılı hocayla ilk teması kuran yetkililerden Gelen teklifler üzerine düşünmek için süre isteyen başarılı çalıştırıcı ile önümüzdeki günlerde daha detaylı görüşeceğini aktarıldı.. Ali Kemal Bakoğlu,   1965 Rize Pazar Derinsu köyü doğumlu olup; Pendikspor, Kartalspor, Giresunspor, Kasımpaşa, Gölcükspor, Maltepespor’da futbol oynayan Ali Kemal bakoğlu Bilecikspor’da (Antröner), İnegölspor’da  (Antrenör), Maltepespor’da (Teknik direktör), 2 dönem Kastamonuspor’da (yardımcı antrenör), Maltepespor (Teknik Direktör),Pazar Spor’da (Teknik Direktör) son olarak Maltepespor'da başarılı bir sezon geçirdi.  

Kulüpler Maltepe Spor’un başarılı hocası Bakoğlu'nun peşine düştü

MaltepeSpor’un Başarılı hocasını bir çok kulüp istiyor.

Bölgesel Amatör Lig ( BAL),   başarılı teknik adam Ali Kemal Bakoğlu’nu bir çok spor kulübü istiyor.

Daha öncede bir çok Spor kulübünü çalıştıran ve şampiyonluklar yaşayan Bakoğlu,Bölgesel Amatör Lig ( BAL) mücadele eden son olarak Maltepe Spor ile başarılı bir sezon geçiren Ali Kemal Bakoğlu'nu sporseverler de çok seviyor.

Özellikle Alt yapıya verdiği önemle spor camiasında tanınıyor.Maltepeli başarılı hocayla ilk teması kuran yetkililerden Gelen teklifler üzerine düşünmek için süre isteyen başarılı çalıştırıcı ile önümüzdeki günlerde daha detaylı görüşeceğini aktarıldı..

Ali Kemal Bakoğlu,
 
1965 Rize Pazar Derinsu köyü doğumlu olup; Pendikspor, Kartalspor, Giresunspor, Kasımpaşa, Gölcükspor, Maltepespor’da futbol oynayan Ali Kemal bakoğlu
Bilecikspor’da (Antröner), İnegölspor’da  (Antrenör), Maltepespor’da (Teknik direktör), 2 dönem Kastamonuspor’da (yardımcı antrenör), Maltepespor (Teknik Direktör),Pazar Spor’da (Teknik Direktör) son olarak Maltepespor'da başarılı bir sezon geçirdi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.