Levent Biltekin Nişanlandı

MAHALLELERİMİZ 07.08.2019 - 06:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2374+ kez okundu.
 

Levent Biltekin Nişanlandı

Levent Biltekin Nişanlandı Maltepe Belediyesi personeli Levent Biltekin ile Cansu Yılmaz  evlilik için ilk adımı attı.  Genç çiftin nişan yüzüklerini ise Maltepe Belediye Baskanı Ali Kılıç taktı.   Maltepe Belediyesi  çalışanlarından Levent Biltekin   Cansu Yılmaz ile  nişanlandı. Uzun süredir  devam eden arkadaşlıklarında evlilik kararı alan genç çift  geçtiğimiz hafta sonunda aile arasında nişanlandı. Çiftin nişan törenine   Cumhuriyet Halk Partisi Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel,Maltepe Belediye başkanı Ali Kılıç'da katılarak mutluluklarına şahitlik ettiler. Maltepe belediyesinin tanınmış çalışanlarından Levent Biltekin nişan haberini doğruladı ve "    Anılarımıza ortak olan ailemize, abim Maltepe belediye başkanım Ali Kılıç’a dostum Genel Başkan Yardımcım Onursal Adıgüzel sevdiklerimize çok teşekkür ederiz "dedi. Katilimcimaltepe.com.tr olarak genç çift Cansu Yılmaz   İle Levent Biltekin ’e ömür boyu mutluluklar diler, Yılmaz ve Biltekin Ailelerin kutlarız.  

Levent Biltekin Nişanlandı

Maltepe Belediyesi personeli Levent Biltekin ile Cansu Yılmaz  evlilik için ilk adımı attı. 

Genç çiftin nişan yüzüklerini ise Maltepe Belediye Baskanı Ali Kılıç taktı.  

Maltepe Belediyesi  çalışanlarından Levent Biltekin   Cansu Yılmaz ile  nişanlandı. Uzun süredir  devam eden arkadaşlıklarında evlilik kararı alan genç çift  geçtiğimiz hafta sonunda aile arasında nişanlandı.

Çiftin nişan törenine   Cumhuriyet Halk Partisi Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel,Maltepe Belediye başkanı Ali Kılıç'da katılarak mutluluklarına şahitlik ettiler.
Maltepe belediyesinin tanınmış çalışanlarından Levent Biltekin nişan haberini doğruladı ve "   

Anılarımıza ortak olan ailemize, abim Maltepe belediye başkanım Ali Kılıç’a dostum Genel Başkan Yardımcım Onursal Adıgüzel sevdiklerimize çok teşekkür ederiz "dedi.

Katilimcimaltepe.com.tr olarak genç çift Cansu Yılmaz   İle Levent Biltekin ’e ömür boyu mutluluklar diler, Yılmaz ve Biltekin Ailelerin kutlarız.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.