LEVENT POLAT MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

YEREL YÖNETİMLER 22.08.2019 - 20:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 4259+ kez okundu.
 

LEVENT POLAT MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

LEVENT POLAT MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU     Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğuna yeni bir atama yaptı. MATAŞ A.Ş. & MATEĞ A.Ş. YÖNETİM KURULU BŞK. & CEO /HUKUKÇU/İHALE UZMANI olan görev yaptığı dönemde başarılı işlere imza atan  Levent Polat Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi.     LEVENT POLAT KİMDİR ?  15.05.1976 yılında Aydın Söke’de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Söke’de tamamladı 1995 yılından itibaren Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde muhtelif Lojistik birimlerinde 22 yıl görev almıştır.(İhale-Tedarik, Saymanlık ) Uluslararası Kıbrıs Ünv. Hukuk Fakültesi (Lisans) ve AÜ İşletme Fakültesi (Lisans) mezunu olan Levent POLAT aynı zamanda, KKK Astsubay MYO (ön lisans) ve AÜ Adalet MYO (ön lisans) mezunudur. Ayrıca 1997-2001 yılları arasında Gazi Ünv. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Kamu Yönetimi (Lisans) bölümünde öğrenim görmüştür. MSB’deki 22 yıllık görevi boyunca Yurt İçinde ve Yurt Dışında Sırasıyla; Tedarik Birim Sorumlusu-EKAP Platform Sorumluluğu İhale Komisyon Başkanlığı Uzman Üye Görevi, Muayene ve Kabul Komisyonu Asil ve Uzman Üyeliği: Muhtelif Taşınır Mal Saymanlığı Görevleri, Çok Uluslu NATO Ordusu KOSOVA Hesap ve Tedarik Sorumluluğu (YURT DIŞI), KIBRIS Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı İhale Komisyonu Uzman Üyeliği görevlerini icra etmiştir. (YURT DIŞI) Bu kapsamda; NATO Madalyası: (A. F.Rasmussen (Danimarka Eski Başbakanı NATO Genel Sekreteri 2014) Kara Kuvvetleri K. Üstün Hizmet Ödülü: (Kamp Ödülü) (Orgeneral Hayri KIVRIKOĞLU) 3. Üstün Hizmet Ödülü: (Nakdi Ödül) (Orgeneral Ahmet TURMUŞ) İç Güvenlik Bölgesi Üstün Hizmet Rozeti: (Korgeneral Nazım ALTINTAŞ) Astsubay Hizmet Şerit Rozeti: Kara Kuvvetleri Komutanlığı NATO Hizmet Rozeti: NATO Genel Sekreterliği Üstün Başarı Taksi:96 Adet Muhtelif Konularda Tak sahibidir. Şubat 2018 tarihinden itibaren MATAŞ ve MATEĞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak Maltepe Belediyesi şirketlerinde görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk sahibi olan Levent POLAT, İngilizce bilmektedir.
LEVENT POLAT MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU  
 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğuna yeni bir atama yaptı. MATAŞ A.Ş. & MATEĞ A.Ş. YÖNETİM KURULU BŞK. & CEO /HUKUKÇU/İHALE UZMANI olan görev yaptığı dönemde başarılı işlere imza atan  Levent Polat Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi.

 
  •  
  • LEVENT POLAT KİMDİR ? 
  • 15.05.1976 yılında Aydın Söke’de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Söke’de tamamladı
  • 1995 yılından itibaren Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde muhtelif Lojistik birimlerinde 22 yıl görev almıştır.(İhale-Tedarik, Saymanlık )
  • Uluslararası Kıbrıs Ünv. Hukuk Fakültesi (Lisans) ve AÜ İşletme Fakültesi (Lisans) mezunu olan Levent POLAT aynı zamanda, KKK Astsubay MYO (ön lisans) ve AÜ Adalet MYO (ön lisans) mezunudur. Ayrıca 1997-2001 yılları arasında Gazi Ünv. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Kamu Yönetimi (Lisans) bölümünde öğrenim görmüştür.
  • MSB’deki 22 yıllık görevi boyunca Yurt İçinde ve Yurt Dışında Sırasıyla;
  • Tedarik Birim Sorumlusu-EKAP Platform Sorumluluğu İhale Komisyon Başkanlığı Uzman Üye Görevi,
  • Muayene ve Kabul Komisyonu Asil ve Uzman Üyeliği: Muhtelif Taşınır Mal Saymanlığı Görevleri,
  • Çok Uluslu NATO Ordusu KOSOVA Hesap ve Tedarik Sorumluluğu (YURT DIŞI),
  • KIBRIS Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı İhale Komisyonu Uzman Üyeliği görevlerini icra etmiştir. (YURT DIŞI)

Bu kapsamda;

  1. NATO Madalyası: (A. F.Rasmussen (Danimarka Eski Başbakanı NATO Genel Sekreteri 2014)
  2. Kara Kuvvetleri K. Üstün Hizmet Ödülü: (Kamp Ödülü) (Orgeneral Hayri KIVRIKOĞLU)
  3. 3Üstün Hizmet Ödülü: (Nakdi Ödül) (Orgeneral Ahmet TURMUŞ)
  4. İç Güvenlik Bölgesi Üstün Hizmet Rozeti: (Korgeneral Nazım ALTINTAŞ)
  5. Astsubay Hizmet Şerit Rozeti: Kara Kuvvetleri Komutanlığı
  6. NATO Hizmet Rozeti: NATO Genel Sekreterliği
  7. Üstün Başarı Taksi:96 Adet Muhtelif Konularda Tak sahibidir.

Şubat 2018 tarihinden itibaren MATAŞ ve MATEĞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak Maltepe Belediyesi şirketlerinde görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk sahibi olan Levent POLAT, İngilizce bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.