LGS ve YKS günleri için açıklama! Sokağa çıkma yasağı

MAHALLELERİMİZ 18.06.2020 - 14:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1254+ kez okundu.
 

LGS ve YKS günleri için açıklama! Sokağa çıkma yasağı

LGS ve YKS günleri için açıklama! Sokağa çıkma yasağı  20 Haziran’daki Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve 27-28 Haziran’daki Yükseköğretim Kurum Sınavı’yla (YKS) ilgili çok önemli gelişme… Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, LGS ve YKS günlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını açıkladı. 20 Haziran'daki LGS ve 27-28 Haziran'daki YKS’ye girecek milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi. Bakan Koca, LGS ve YKS günlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını açıkladı.       <div class="wp-caption alignnone" id="attachment_5881732" style="box-sizing: border-box; -webkit-tap-highlight-color: transparent; margin-top: 30px; width: 747px; font-family: " helvetica="" neue",="" "segoe="" ui",="" roboto,="" arial,="" sans-serif,="" "apple="" color="" emoji",="" ui="" symbol";="" font-variant-ligatures:="" no-common-ligatures;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="">       (FOTO: Twitter / @drfahrettinkoca) TAVSİYE KURULDAN, TALİMAT ERDOĞAN’DAN Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı: LGS ve YKS günlerinde sağlanması gereken şartlar konusunda Bilim Kurulumuz tavsiye kararı aldı. Sınava gidiş ve dönüş saatlerinde dışarıda yoğunluk olmaması, günün gençlere ayrılması için Sn. Cumhurbaşkanımız sınırlı bir sokağa çıkma yasağı yönünde talimat verdiler. 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) günü, saat 09.00 ile 15.00 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere 81 ilde vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen genelgede; açık olacak iş yeri, işletme ve kurumlara ilişkin bilgiler de yer aldı.

LGS ve YKS günleri için açıklama! Sokağa çıkma yasağı 

20 Haziran’daki Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve 27-28 Haziran’daki

Yükseköğretim Kurum Sınavı’yla (YKS) ilgili çok önemli gelişme…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, LGS ve YKS günlerinde

sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını açıkladı.

20 Haziran'daki LGS ve 27-28 Haziran'daki

YKS’ye girecek milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi. Bakan Koca,

LGS ve YKS günlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını açıkladı.

 

 

 

<div class="wp-caption alignnone" id="attachment_5881732" style="box-sizing: border-box; -webkit-tap-highlight-color: transparent; margin-top: 30px; width: 747px; font-family: " helvetica="" neue",="" "segoe="" ui",="" roboto,="" arial,="" sans-serif,="" "apple="" color="" emoji",="" ui="" symbol";="" font-variant-ligatures:="" no-common-ligatures;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="">

 

 

 

(FOTO: Twitter / @drfahrettinkoca)

TAVSİYE KURULDAN, TALİMAT ERDOĞAN’DAN

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan

Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı: LGS ve YKS günlerinde sağlanması gereken

şartlar konusunda Bilim Kurulumuz tavsiye kararı aldı.

Sınava gidiş ve dönüş saatlerinde dışarıda yoğunluk olmaması,

günün gençlere ayrılması için

Sn. Cumhurbaşkanımız sınırlı bir sokağa çıkma yasağı yönünde talimat verdiler.

20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) günü, saat 09.00 ile 15.00 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere 81 ilde vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen genelgede; açık olacak iş yeri, işletme ve kurumlara ilişkin bilgiler de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.