Ligler ile ilgili karar verildi

SPOR 06.05.2020 - 14:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2263+ kez okundu.
 

Ligler ile ilgili karar verildi

Ligler ile ilgili karar verildi TFF, corona virüsü salgını sonrası ara verilen Süper Lig ile ilgili son kararını verdi. TFF Başkanı Nihat Özdemir, liglerin 12 Haziran tarihinde yeniden başlayacağını açıkladı. Nihat Özdemir, ligleri temmuz ayı sonunda bitirmek istediklerini de sözlerine ekledi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir Süper Lig’in yeniden başlayıp başlamayacağı ile ilgili canlı yayında açıklama yapıyor. Nihat Özdemir, liglerin şimdilik olmak kaydıyla ertelenen Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Ligler’de (BAL) maçların 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı alındığını duyurdu. Nihat Özdemir, liglerin temmuz ayı sonunda tamamlamayı düşündüklerini de belirtti. Özdemir, liglerin 12 Haziran tarihinde başlamaması halinde başka senaryoları da olduğunu söyledi. Nihat Özdemir’in açıklamalarından satır başları şöyle: – 5 ay geçmesine halen corona virüsü etkisini sürdürüyor. Bu süreci birlikte ve beraberlikle en az kayıpla atlatmaya çalışıyoruz. Tedbirlerden vazgeçmeden yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Yaşanan bu süreçten Türk futbolu da haliyle etkilendi. – Türkiye’de 11 Mart’ta ilk vakanın görünmesinin ardından maçları seyircisiz oynattık. İlk ölüm vakasından sonra da ligleri erteledik. Önlemler konusunda her adımı attık. – Sağlık kurulumuz futbolun oynanması için tüm tedbirleri aldı ve bunları kamuoyuyla paylaştık. Buna güne dek liglerimizin sağlıklı bir şekilde tamamlanması için çalıştık. Önce sağlığı düşündük. Futbolumuzun bu krizden en az şekilde etkilenmesi için çalışıyoruz. –  Şimdilik olmak kaydığıyle ertelenen Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Ligler’i 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık. Ligleri temmuz ayı sonunda bitirmeyi planlıyoruz.– Bu süreçte Spor Bakanımızla ortak çalıştık. Kulüplerimizin fikirlerini aldık, devletimizin tüm kurumlarıyla irtibatımızı sürdürdük. Son olarak Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ile görüştük. Fikirlerini bizimle paylaştığı için ona teşekkür ediyorum. –  Ağustos ayında da Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yaparak sezonu güzel bir şekilde taçlandıracağız. Hiçbir virüse meydanı bırakmayacağımızı belirterek hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. – Evet Ankaragücü’nde corona virüsüne rastlanmıştır. Kendi başımıza karar alarak yola devam etmek istemiyoruz. Biz Bakanlığın vereceği önerilerle başlayacak. Futbolun nasıl oynanacağına dair bilgileri bülten halinde paylaşacağız kamuoyu ve kulüplerle. –  Alacağımız önlemlere rağmen bir kişide corona virüsü rastlanırsa o gün durumu bakanlıkla değerlendirip ona göre bir yol haritası belirleyeceğiz. – Kulüpler Birliği ve alt ligleri de içeren vakıflarla da görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Bilim Kurulu ve Sağlık Kurulu ile görüşüp nasıl önlemler alınacağını görüşüp ligleri başlatacağız.”  

Ligler ile ilgili karar verildi

TFF, corona virüsü salgını sonrası ara verilen Süper Lig ile ilgili son kararını verdi. TFF Başkanı Nihat Özdemir, liglerin 12 Haziran tarihinde yeniden başlayacağını açıkladı. Nihat Özdemir, ligleri temmuz ayı sonunda bitirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir Süper Lig’in yeniden başlayıp başlamayacağı ile ilgili canlı yayında açıklama yapıyor.

Nihat Özdemir, liglerin şimdilik olmak kaydıyla ertelenen Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Ligler’de (BAL) maçların 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı alındığını duyurdu. Nihat Özdemir, liglerin temmuz ayı sonunda tamamlamayı düşündüklerini de belirtti.

Özdemir, liglerin 12 Haziran tarihinde başlamaması halinde başka senaryoları da olduğunu söyledi.

Nihat Özdemir’in açıklamalarından satır başları şöyle:

– 5 ay geçmesine halen corona virüsü etkisini sürdürüyor. Bu süreci birlikte ve beraberlikle en az kayıpla atlatmaya çalışıyoruz. Tedbirlerden vazgeçmeden yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Yaşanan bu süreçten Türk futbolu da haliyle etkilendi.

– Türkiye’de 11 Mart’ta ilk vakanın görünmesinin ardından maçları seyircisiz oynattık. İlk ölüm vakasından sonra da ligleri erteledik. Önlemler konusunda her adımı attık.

– Sağlık kurulumuz futbolun oynanması için tüm tedbirleri aldı ve bunları kamuoyuyla paylaştık. Buna güne dek liglerimizin sağlıklı bir şekilde tamamlanması için çalıştık. Önce sağlığı düşündük. Futbolumuzun bu krizden en az şekilde etkilenmesi için çalışıyoruz.


–  Şimdilik olmak kaydığıyle ertelenen Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Ligler’i 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık. Ligleri temmuz ayı sonunda bitirmeyi planlıyoruz.– Bu süreçte Spor Bakanımızla ortak çalıştık. Kulüplerimizin fikirlerini aldık, devletimizin tüm kurumlarıyla irtibatımızı sürdürdük. Son olarak Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ile görüştük. Fikirlerini bizimle paylaştığı için ona teşekkür ediyorum.

–  Ağustos ayında da Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yaparak sezonu güzel bir şekilde taçlandıracağız. Hiçbir virüse meydanı bırakmayacağımızı belirterek hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

– Evet Ankaragücü’nde corona virüsüne rastlanmıştır. Kendi başımıza karar alarak yola devam etmek istemiyoruz. Biz Bakanlığın vereceği önerilerle başlayacak. Futbolun nasıl oynanacağına dair bilgileri bülten halinde paylaşacağız kamuoyu ve kulüplerle.

–  Alacağımız önlemlere rağmen bir kişide corona virüsü rastlanırsa o gün durumu bakanlıkla değerlendirip ona göre bir yol haritası belirleyeceğiz.

– Kulüpler Birliği ve alt ligleri de içeren vakıflarla da görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Bilim Kurulu ve Sağlık Kurulu ile görüşüp nasıl önlemler alınacağını görüşüp ligleri başlatacağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.