Maltepe 1453 Spor Kulübü Kongre Yaptı..!

SPOR 23.12.2019 - 11:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1457+ kez okundu.
 

Maltepe 1453 Spor Kulübü Kongre Yaptı..!

Maltepe 1453 Spor Kulübü Kongre Yaptı..!  Maltepe 1453 Spor Kulübü Derneği olağan kongresini yaptı. Maltepe 1452 Spor Kulübü Salonunda gerçekleşen kongrede Cevdet Pirgaip yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Maltepe 1453 Spor Kulübü Derneğinin kongresinde;  divan başkanlığını Maltepespor Sportif Direktörü Tayfun Köselerden üstlenirken divan katipliklerini ise AK Parti Maltepe Belediye Meclis Üyesi Sevinç Gül Akdere ile Cem Evi Başkan yardımcısı Dilfinaz Özcan üstlendi. Açılış, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından sonra raporlar okundu, oylamaya sunuldu. Tek liste ile gidilen seçimlerde yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi ve kurucu başkan Cevdet Pirgaip yeniden Maltepe 1453 Spor kulübü başkanlığına seçildi    AMACIMIZ, SPORU SEVDİRMEK  “Bugün Maltepe 1453 Spor Kulübü  yükseltme, yüceltme günüdür. Her türlü engellemelere ve olumsuzluklara rağmen kulübümüzü yükseltmek için mücadelemiz devam edecektir.   Temel amacımız, çocuklara spor yaptırmak diyen Pirgaip,“Spor, hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden hem de iyi bir kişilik gelişimi ve ruh sağlığı bakımından yararlı. Çocuk, spor yoluyla çevresini tanır, iletişim kurar, kendine güveni artar. Psikolojik açıdan da kendini kontrol etmeyi, bir konuda konsantre olabilmeyi, iradesini kullanabilmeyi, başarıya odaklanmayı öğrenir. Araştırmalar, spor yapan gençlerin spor yapmayanlara oranla daha iyi beslendiklerini, şiddete daha az başvurduklarını ve insan ilişkilerinde daha başarılı olduklarını gösteriyor.dedi  

Maltepe 1453 Spor Kulübü Kongre Yaptı..!

 Maltepe 1453 Spor Kulübü Derneği olağan kongresini yaptı. Maltepe 1452 Spor Kulübü Salonunda gerçekleşen kongrede Cevdet Pirgaip yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Maltepe 1453 Spor Kulübü Derneğinin kongresinde;  divan başkanlığını Maltepespor Sportif Direktörü Tayfun Köselerden üstlenirken divan katipliklerini ise AK Parti Maltepe Belediye Meclis Üyesi Sevinç Gül Akdere ile Cem Evi Başkan yardımcısı Dilfinaz Özcan üstlendi.

Açılış, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından sonra raporlar okundu, oylamaya sunuldu. Tek liste ile gidilen seçimlerde yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi ve kurucu başkan Cevdet Pirgaip yeniden Maltepe 1453 Spor kulübü başkanlığına seçildi 

 

AMACIMIZ, SPORU SEVDİRMEK

 “Bugün Maltepe 1453 Spor Kulübü  yükseltme, yüceltme günüdür. Her türlü engellemelere ve olumsuzluklara rağmen kulübümüzü yükseltmek için mücadelemiz devam edecektir.  

Temel amacımız, çocuklara spor yaptırmak diyen Pirgaip,“Spor, hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden hem de iyi bir kişilik gelişimi ve ruh sağlığı bakımından yararlı. Çocuk, spor yoluyla çevresini tanır, iletişim kurar, kendine güveni artar. Psikolojik açıdan da kendini kontrol etmeyi, bir konuda konsantre olabilmeyi, iradesini kullanabilmeyi, başarıya odaklanmayı öğrenir. Araştırmalar, spor yapan gençlerin spor yapmayanlara oranla daha iyi beslendiklerini, şiddete daha az başvurduklarını ve insan ilişkilerinde daha başarılı olduklarını gösteriyor.dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.