Maltepe Ak Parti’nin 100 Bin Yeni Üye Başarısı

SİYASİ PARTİLER 04.10.2020 - 05:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2102+ kez okundu.
 

Maltepe Ak Parti’nin 100 Bin Yeni Üye Başarısı

Maltepe Ak Parti’nin 100 Bin Yeni Üye Başarısı   Ak Parti İstanbul İl Başkanlığının başlattığı "100 Bin Yeni Üye Kampanyası"nda, Maltepe AK Parti'nin 100 Bin yeni üye  başarısı .    Maltepe AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erikci'nin ev sahipliğinde,  SGK Erol Olçok Konferans salonunun da düzenlenen toplantıya  Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve Hulusi Şentürk’ün yanı sıra Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, İl yönetim Kurulu üyesi  Mehmet Fatih Serdar ve  Ak Parti Maltepe kurucu ilçe başkanı Adem Göktaş AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit  katıldı.   AK Parti İstanbul İl Başkanlığı,  temmuz ayı başında İstanbul’un 39 ilçesinde eşzamanlı olarak “100 bin yeni üye kampanyası” başlatmıştı. Bu kapsamda “akuyelikistanbul.org” adresiyle bir web sitesi açılırken, site üzerinden başvurular toplandı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, üyelik çalışmasına ilişkin, “Bütün kalbimizle inanıyoruz ki; AK Parti gibi bir yuvası, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri olanlar için, her gün yeni bir dirilişin, yeni bir şahlanışın adıdır. Bu güzel yolculukta seni de üye olarak aramızda görmek istiyoruz. Çünkü üye olmak, ‘Bu güzel davada ben de varım’ demenin en somut şekli, bu güzel yolda farklı ve nitelikli bir sorumluluk üstlenmeye dair en güzel irade beyanıdır” ifadelerini kullanmıştı.   Pandemi kurallarına azami hassasiyet gösterilen programda,AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci  kampanya sürecinde çalışmaları ile başarı gösteren teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Başkan Erikci; Pandemi nedeniyle katılıma azami şekilde dikkat ettiklerini belirterek, katılımın salgın önlemleri  nedeninden dolayı sınırlı sayıda olduğunu ifade etti. Ak Parti Maltepe ilçe başkanı şöyle devam etti: Kampanya süresince Maltepe olarak  4 Binin üzerinde yeni üye kazandırdık. İstanbul da 100 bin Yeni Üye kampanyasına Muhteşem bir imza atan, gece gündüz çaba harcayan tüm mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlığımız daim olsun” dedi. 106 BİN ÜYE KAZANDIRILDIĞI AÇIKLANDI Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın da katıldığı etkinlikte yoğun katılım sağlanmıştı. Partiye yeni katılanları selamlayan Erdoğan, AK Parti’nin 10 buçuk milyonu aşkın üyesi olduğunu söylemiş. Yeni program kapsamında partiye 106 bin üye kazandırıldığı açıklamlştı.  

Maltepe Ak Parti’nin 100 Bin Yeni Üye Başarısı

 

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığının başlattığı "100 Bin Yeni Üye Kampanyası"nda, Maltepe AK Parti'nin 100 Bin yeni üye  başarısı .

 

 Maltepe AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erikci'nin ev sahipliğinde,  SGK Erol Olçok Konferans salonunun da düzenlenen toplantıya  Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve Hulusi Şentürk’ün yanı sıra Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, İl yönetim Kurulu üyesi  Mehmet Fatih Serdar ve  Ak Parti Maltepe kurucu ilçe başkanı Adem Göktaş AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit  katıldı.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı,  temmuz ayı başında İstanbul’un 39 ilçesinde eşzamanlı olarak “100 bin yeni üye kampanyası” başlatmıştı. Bu kapsamda “akuyelikistanbul.org” adresiyle bir web sitesi açılırken, site üzerinden başvurular toplandı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, üyelik çalışmasına ilişkin, “Bütün kalbimizle inanıyoruz ki; AK Parti gibi bir yuvası, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri olanlar için, her gün yeni bir dirilişin, yeni bir şahlanışın adıdır. Bu güzel yolculukta seni de üye olarak aramızda görmek istiyoruz. Çünkü üye olmak, ‘Bu güzel davada ben de varım’ demenin en somut şekli, bu güzel yolda farklı ve nitelikli bir sorumluluk üstlenmeye dair en güzel irade beyanıdır” ifadelerini kullanmıştı.  

Pandemi kurallarına azami hassasiyet gösterilen programda,AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci  kampanya sürecinde çalışmaları ile başarı gösteren teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Başkan Erikci; Pandemi nedeniyle katılıma azami şekilde dikkat ettiklerini belirterek, katılımın salgın önlemleri  nedeninden dolayı sınırlı sayıda olduğunu ifade etti.

Ak Parti Maltepe ilçe başkanı şöyle devam etti: Kampanya süresince Maltepe olarak  4 Binin üzerinde yeni üye kazandırdık. İstanbul da 100 bin Yeni Üye kampanyasına Muhteşem bir imza atan, gece gündüz çaba harcayan tüm mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlığımız daim olsun” dedi.

106 BİN ÜYE KAZANDIRILDIĞI AÇIKLANDI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın da katıldığı etkinlikte yoğun katılım sağlanmıştı.

Partiye yeni katılanları selamlayan Erdoğan, AK Parti’nin 10 buçuk milyonu aşkın üyesi olduğunu söylemiş. Yeni program kapsamında partiye 106 bin üye kazandırıldığı açıklamlştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.