Maltepe Altıntepe'de yangın... Uykuda yakalandılar

POLİS & ADLİYE 17.08.2019 - 11:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1681+ kez okundu.
 

Maltepe Altıntepe'de yangın... Uykuda yakalandılar

Maltepe Altıntepe'de  yangın... Uykuda yakalandılar Maltepe'de 5 katlı binanın girişi katında çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Altıntepe mahallesi, Değirmen Yolu Caddesi'nde bulunan beş katlı binanın giriş katında yer alan dairede çakmak gazından yangın çıktı.   GİRİŞ KATINDA BAŞLAYIP BÜYÜDÜ Altıntepe mahallesi Değirmenyolu caddesi'nde bulunan 5 katlı apartmanının giriş katında 02.00 saatlerinde yangın  çakmak gazından yangın çıktı.  yangında alevler kısa sürede dairenin tamamını sardı. Zaman zaman patlama sesleri duyuldu. Alevler her geçen dakika büyüdü ve binanın diğer bölümlerine tehdit etmeye başladı YANGINA UYKUDA YAKALANDILAR Bu sırada alevleri fark eden çevre sakinleri bir yandan tüm dairelerin zillerine basarak içerde bulunan komşularını uyandırmaya çalıştı, diğer yandan da itfaiyeye haber verdi. Apartmanda yaşayanlar kendilerini dışarı attı ancak içerde birinin bulunduğunun söylenmesi paniğe neden oldu.   BÜYÜK PANİK YAŞANDI Yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu. Çevredekiler binadan çıkamayan mahsur kalan orta yaşlı kadını balkona çıkmasını ve yüzünü ıslak bir havlu ile örtmesi için uyardı.  ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldıktan sonra tedbir amacıyla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Alevleri gören bazı bina sakinlerinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Yangın itfaiyenin su ve köpükle yarım saat süren müdahale sonrası kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yagında binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.      

Maltepe Altıntepe'de  yangın... Uykuda yakalandılar

Maltepe'de 5 katlı binanın girişi katında çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Altıntepe mahallesi, Değirmen Yolu Caddesi'nde bulunan beş katlı binanın giriş katında yer alan dairede çakmak gazından yangın çıktı.
 
GİRİŞ KATINDA BAŞLAYIP BÜYÜDÜ

Altıntepe mahallesi Değirmenyolu caddesi'nde bulunan 5 katlı apartmanının giriş katında 02.00 saatlerinde yangın  çakmak gazından yangın çıktı.  yangında alevler kısa sürede dairenin tamamını sardı. Zaman zaman patlama sesleri duyuldu. Alevler her geçen dakika büyüdü ve binanın diğer bölümlerine tehdit etmeye başladı

YANGINA UYKUDA YAKALANDILAR

Bu sırada alevleri fark eden çevre sakinleri bir yandan tüm dairelerin zillerine basarak içerde bulunan komşularını uyandırmaya çalıştı, diğer yandan da itfaiyeye haber verdi. Apartmanda yaşayanlar kendilerini dışarı attı ancak içerde birinin bulunduğunun söylenmesi paniğe neden oldu.  

BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu. Çevredekiler binadan çıkamayan mahsur kalan orta yaşlı kadını balkona çıkmasını ve yüzünü ıslak bir havlu ile örtmesi için uyardı.  ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldıktan sonra tedbir amacıyla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Alevleri gören bazı bina sakinlerinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Yangın itfaiyenin su ve köpükle yarım saat süren müdahale sonrası kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yagında binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.