Maltepe Amatörler Birliğinde 3.Kez Berham Kaçar Dönemi

SPOR 30.10.2019 - 09:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2196+ kez okundu.
 

Maltepe Amatörler Birliğinde 3.Kez Berham Kaçar Dönemi

Maltepe Amatörler Birliğinde 3.Kez Berham Kaçar Dönemi   Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Belli Oldu! Maltepe Amatör Kulüpler Birliği olağan kongresini yaptı. Başkanlığa Gülsuyu Spor kulüp Başkanı Behram Kaçar Tek liste ile gidilen seçim sonucunda  tüm takımların oy birliğiyle Üçüncü  kez getirildi.   Maltepe Kent Konseyi Dernekler yerleşkesinde yapılan  Maltepe Amatör Kulüpler Birliğinin Olağan Kongrenin Divan Başkanlığını Tff İstanbul futbol il temsilcisi Ali Muhammet Tanrıyaşükür   Katip Üyeliklerini ise Maltepe Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gülsuyuspor Başkan vekili Yunus Erdel, Maltepe Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan Veklili ve Başıbüyük spor kulübü  Onursal Başkanı Ünal Osmanoğlu yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından kongreye geçildi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu faaliyet raporu , Tahmini bütçe okundu ve oy birliğiyle kabul edildi.  Ardından Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Tek aday olarak seçime giren Behram Bayram Kaçar oy birliğiyle yeniden Maltepe Amatör Kulüpler Birliği Başkanı seçildi.  Başkan Kaçar bugüne kadar birliğe hizmet eden ve Üçüncü kez kendisin bu göreve layık gören tüm kulüp başkanlarına teşekkür etti. Tek bir amacımız var çıtayı yükselterek daha çok Maltepe gencine ulaşmak ve daha çok amatör takımlarımıza hizmet üretmek dedi. Oldukça zor bir görev altına Üçüncü kez girdiğinin altının çizen Başkan Kaçar, Kent konseyi spor komisyonu ile birlikte birçok etkinliğe imza attıklarını vurgulayan Behram Kaçar, Görevde bulundukları 2 yıllık sürecin son 6 ayında kendilerine destek olan  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere , Bizim her daim yanımızda olan İstanbul’un ilçe Belediyeleri arsında Amatör kulüplere en iyi desteği veren Maltepe Belediyesine Başkan Ali Kılıç ve tüm yöneticilerine teşekkür ediyorum.  

Maltepe Amatörler Birliğinde 3.Kez Berham Kaçar Dönemi

 

Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Belli Oldu!

Maltepe Amatör Kulüpler Birliği olağan kongresini yaptı. Başkanlığa Gülsuyu Spor kulüp Başkanı Behram Kaçar Tek liste ile gidilen seçim sonucunda  tüm takımların oy birliğiyle Üçüncü  kez getirildi.
 
Maltepe Kent Konseyi Dernekler yerleşkesinde yapılan  Maltepe Amatör Kulüpler Birliğinin Olağan Kongrenin Divan Başkanlığını Tff İstanbul futbol il temsilcisi Ali Muhammet Tanrıyaşükür   Katip Üyeliklerini ise Maltepe Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gülsuyuspor Başkan vekili Yunus Erdel, Maltepe Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan Veklili ve Başıbüyük spor kulübü  Onursal Başkanı Ünal Osmanoğlu yaptı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından kongreye geçildi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu faaliyet raporu , Tahmini bütçe okundu ve oy birliğiyle kabul edildi.  Ardından Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Tek aday olarak seçime giren Behram Bayram Kaçar oy birliğiyle yeniden Maltepe Amatör Kulüpler Birliği Başkanı seçildi. 

Başkan Kaçar bugüne kadar birliğe hizmet eden ve Üçüncü kez kendisin bu göreve layık gören tüm kulüp başkanlarına teşekkür etti.

Tek bir amacımız var çıtayı yükselterek daha çok Maltepe gencine ulaşmak ve daha çok amatör takımlarımıza hizmet üretmek dedi. Oldukça zor bir görev altına Üçüncü kez girdiğinin altının çizen Başkan Kaçar, Kent konseyi spor komisyonu ile birlikte birçok etkinliğe imza attıklarını vurgulayan Behram Kaçar, Görevde bulundukları 2 yıllık sürecin son 6 ayında kendilerine destek olan  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere , Bizim her daim yanımızda olan İstanbul’un ilçe Belediyeleri arsında Amatör kulüplere en iyi desteği veren Maltepe Belediyesine Başkan Ali Kılıç ve tüm yöneticilerine teşekkür ediyorum.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.