MALTEPE BAĞLARBAŞI CHP'DE DELEGE SEÇİMİ HEYECANI

SİYASİ PARTİLER 24.11.2019 - 11:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 904+ kez okundu.
 

MALTEPE BAĞLARBAŞI CHP'DE DELEGE SEÇİMİ HEYECANI

MALTEPE BAĞLARBAŞI CHP'DE DELEGE SEÇİMİ HEYECANI Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe'de mahalle delege seçimleri, 15 Kasım'dan bu yana tüm hızıyla sürüyor. CHP Maltepe'de, mahalle delege seçimleri 15 Kasım'da başladı. 24 Kasım'da sonlanması planlanan delege seçimlerinin takvimi yayınlanırken, 24 Kasım'da(bugün) yapılacak olan Bağlarbaşı mahallesi seçim sonuçları henüz netlik kazanmadı.   Bu gün sabah 09.00'da başlayan oy verme işlemi  saat 17.00'de sona erecek.CHP Maltepe ilçe merkezinde yapılan seçimlerde 1350 üye oy kullanacak.   BEYAZ ve MAVİ olmak üzere iki listenin yarıştığı delege seçimleri sonunda 36 delege belirlenecek. Bağlarbaşı mahallesi seçimlerinin bir önemide CHP Maltepe ilçe başkanlığı seçimlerinde aday olacak başkan adayının belirlenmesinde büyük rol oynacak olması.

MALTEPE BAĞLARBAŞI CHP'DE DELEGE SEÇİMİ HEYECANI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe'de mahalle delege seçimleri, 15 Kasım'dan bu yana tüm hızıyla sürüyor.

CHP Maltepe'de, mahalle delege seçimleri 15 Kasım'da başladı. 24 Kasım'da sonlanması planlanan delege seçimlerinin takvimi yayınlanırken, 24 Kasım'da(bugün) yapılacak olan Bağlarbaşı mahallesi seçim sonuçları henüz netlik kazanmadı.
 
Bu gün sabah 09.00'da başlayan oy verme işlemi  saat 17.00'de sona erecek.CHP Maltepe ilçe merkezinde yapılan seçimlerde 1350 üye oy kullanacak.
 
BEYAZ ve MAVİ olmak üzere iki listenin yarıştığı delege seçimleri sonunda 36 delege belirlenecek.
Bağlarbaşı mahallesi seçimlerinin bir önemide CHP Maltepe ilçe başkanlığı seçimlerinde aday olacak başkan adayının belirlenmesinde büyük rol oynacak olması.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.