Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Atatürk heykelini hortumla yıkadı

YEREL YÖNETİMLER 19.09.2020 - 09:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1790+ kez okundu.
 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Atatürk heykelini hortumla yıkadı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Atatürk heykelini hortumla yıkadı CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Meydanı'ndaki Atatürk heykelini hortumla yıkadı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kılıç, "Devrimlerine ve mirasına gözümüz gibi bakıyoruz" dedi.   CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Meydanı'ndaki Atatürk heykelini hortumla yıkadı. Twitter üzerinden paylaşım yapan Belediye Başkanı Ali Kılıç, meydanda bulunan Atatürk heykelini hortumla yıkaması sosyal medyada gündem oldu. Başkan Ali Kılıç, paylaşımında, "Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, devrimlerine ve mirasına gözümüz gibi bakıyoruz" dedi. "GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ" Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sosyal medya platformu Twitter üzerinden, "Bu kentin meydanlarına, sokaklarına, Maltepelilerin en büyük sevdası ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, devrimlerine ve mirasına gözümüz gibi bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Atatürk heykelini hortumla yıkadı

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Meydanı'ndaki Atatürk heykelini hortumla yıkadı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kılıç, "Devrimlerine ve mirasına gözümüz gibi bakıyoruz" dedi.

 

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Meydanı'ndaki Atatürk heykelini hortumla yıkadı. Twitter üzerinden paylaşım yapan Belediye Başkanı Ali Kılıç, meydanda bulunan Atatürk heykelini hortumla yıkaması sosyal medyada gündem oldu. Başkan Ali Kılıç, paylaşımında, "Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, devrimlerine ve mirasına gözümüz gibi bakıyoruz" dedi.

"GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ"

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sosyal medya platformu Twitter üzerinden, "Bu kentin meydanlarına, sokaklarına, Maltepelilerin en büyük sevdası ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, devrimlerine ve mirasına gözümüz gibi bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.