Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç oyunu kullandı

SİYASİ PARTİLER 23.06.2019 - 13:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2266+ kez okundu.
 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç oyunu kullandı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç oyunu kullandı Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi için oyunu kullandı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi için oyunu kullandı.Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılç , 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi kapsamında ilçedeki okulları gezdi. Oy kullanan vatandaşlarla ilgilenen Kılıç daha sonra eşi ve çocuklarıyla oy kullanacağı  Maltepe Şehit Murat Naiboğlu İmam hatip Ortaokuluna geldi. Okulun bahçesinde vatandaşlarla selamlaşan Ali Kılıç, oy kullanacağı "1396" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa gitti. Sandık görevlileri ile bir süre sohbet eden Kılıç daha sonra oyunu kullandı. Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Kılıç, " Yenilenen İstanbul seçimlerinde hak, adalet ve demokrasi adına oyumuzu kullandık. Kul hakkı yiyenlere inat, İstanbul’un seçilmiş belediye başkanına hakkını teslim etmek için verdiğimiz oylar ile bugün hak yerini bulacak. Oyumuz İstanbulumuz için hayırlı olsun.   " diye konuştu. Başkan Kılıç oy kullanımının ardından okuldan ayrıldı.   

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç oyunu kullandı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi için oyunu kullandı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi için oyunu kullandı.Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılç , 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi kapsamında ilçedeki okulları gezdi.
Oy kullanan vatandaşlarla ilgilenen Kılıç daha sonra eşi ve çocuklarıyla oy kullanacağı  Maltepe Şehit Murat Naiboğlu İmam hatip Ortaokuluna geldi. Okulun bahçesinde vatandaşlarla selamlaşan Ali Kılıç, oy kullanacağı "1396" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa gitti.
Sandık görevlileri ile bir süre sohbet eden Kılıç daha sonra oyunu kullandı. Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Kılıç, " Yenilenen İstanbul seçimlerinde hak, adalet ve demokrasi adına oyumuzu kullandık.

Kul hakkı yiyenlere inat, İstanbul’un seçilmiş belediye başkanına hakkını teslim etmek için verdiğimiz oylar ile bugün hak yerini bulacak.

Oyumuz İstanbulumuz için hayırlı olsun.   " diye konuştu. Başkan Kılıç oy kullanımının ardından okuldan ayrıldı.
  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.