Maltepe Belediye Başkanı Kılıç'tan,  Aylin Sözer'in öldürülmesine tepki  

MAHALLELERİMİZ 29.12.2020 - 20:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1430+ kez okundu.
 

Maltepe Belediye Başkanı Kılıç'tan,  Aylin Sözer'in öldürülmesine tepki  

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, öğretim görevlisi Aylin Sözer'in öldürülmesiyle ilgili, " Bu kötülüğü mutlaka yenmek zorundayız ''
  Maltepe Belediye Başkanı Kılıç'tan, Aylin Sözer'in öldürülmesine tepki    Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, öğretim görevlisi Aylin Sözer'in öldürülmesiyle ilgili, "  Bu kötülüğü mutlaka yenmek zorundayız ''    . Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç , öğretim görevlisi Aylin Sözer'in öldürülmesiyle ilgili, "Bu kötülüğü mutlaka yenmek zorundayız." ifadesini kullandı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç , sosyal medya hesabından, İstanbul Maltepe'de öldürülmüş halde bulunan öğretim görevlisi Aylin Sözer'e ilişkin paylaşım yaptı.   Kılıç, "Artık yeter! Bu cesareti kim nerede buluyor bilmiyorum ancak, bu caniliğe tahammülümüz yok. Bir erkek tarafından canice katledilen öğretim görevlisi Aylin Sözer'in acısı yüreğimizi paramparça etti. Öfkeliyim. Bu kötülüğü mutlaka yenmek zorundayız. " ifadesini kullandı.
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, öğretim görevlisi Aylin Sözer'in öldürülmesiyle ilgili, " Bu kötülüğü mutlaka yenmek zorundayız ''
 

Maltepe Belediye Başkanı Kılıç'tan, Aylin Sözer'in öldürülmesine tepki

  

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, öğretim görevlisi Aylin Sözer'in öldürülmesiyle ilgili, "  Bu kötülüğü mutlaka yenmek zorundayız ''    .

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç , öğretim görevlisi Aylin Sözer'in öldürülmesiyle ilgili, "Bu kötülüğü mutlaka yenmek zorundayız." ifadesini kullandı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç , sosyal medya hesabından, İstanbul Maltepe'de öldürülmüş halde bulunan öğretim görevlisi Aylin Sözer'e ilişkin paylaşım yaptı.

 

Kılıç, "Artık yeter!

Bu cesareti kim nerede buluyor bilmiyorum ancak, bu caniliğe tahammülümüz yok. Bir erkek tarafından canice katledilen öğretim görevlisi Aylin Sözer'in acısı yüreğimizi paramparça etti. Öfkeliyim. Bu kötülüğü mutlaka yenmek zorundayız. " ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.