Maltepe Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantıları başladı

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2019 - 11:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1601+ kez okundu.
 

Maltepe Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantıları başladı

Maltepe Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantıları başladı Maltepe Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantıları, Belediye Başkanı Ali Kılıç başkanlığında başladı. Hakkari ve Şırnak’ta şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Kılıç, Ramazan’ın ilk günü olması sebebiyle vatandaşların Ramazan ayını kutladı ve hayırlara vesile olmasını diledi. Maltepe Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantıları başladı. Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Ali Kılıç, “Son günlerde gelen şehit haberleri, hepimizi derinden üzdü. Şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk halkına başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Bugün, mübarek Ramazan ayının ilk günü. Bu vesileyle bir kez daha böyle acı olaylar yaşamamamızı, birlik ve beraberliğimiz pekişmesini diliyorum. Bu sene 18 mahallemizde iftar vereceğiz, dolayısıyla Ramazan’ı mahallelere taşıyacağız” dedi. Yeni hizmet döneminde atanan herkese başarılar dileyen Kılıç, son atamalarla ilgili Meclis’i bilgilendirdi. Kılıç’ın konuşması sonrası gruplar adına söz alan meclis üyeleri de, şehitlere rahmet diledi. Daha sonra gündemde yer alan teklifler oy birliğiyle ilgili komisyonlara gönderildi.

Maltepe Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantıları başladı

Maltepe Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantıları, Belediye Başkanı Ali Kılıç başkanlığında başladı. Hakkari ve Şırnak’ta şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Kılıç, Ramazan’ın ilk günü olması sebebiyle vatandaşların Ramazan ayını kutladı ve hayırlara vesile olmasını diledi.

Maltepe Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantıları başladı. Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Ali Kılıç, “Son günlerde gelen şehit haberleri, hepimizi derinden üzdü. Şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk halkına başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Bugün, mübarek Ramazan ayının ilk günü. Bu vesileyle bir kez daha böyle acı olaylar yaşamamamızı, birlik ve beraberliğimiz pekişmesini diliyorum. Bu sene 18 mahallemizde iftar vereceğiz, dolayısıyla Ramazan’ı mahallelere taşıyacağız” dedi. Yeni hizmet döneminde atanan herkese başarılar dileyen Kılıç, son atamalarla ilgili Meclis’i bilgilendirdi.

Kılıç’ın konuşması sonrası gruplar adına söz alan meclis üyeleri de, şehitlere rahmet diledi. Daha sonra gündemde yer alan teklifler oy birliğiyle ilgili komisyonlara gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.