MALTEPE BELEDİYESİ'DEN ÜCRETSİZ EKMEK DAĞITIMI

YEREL YÖNETİMLER 20.01.2021 - 10:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1927+ kez okundu.
 

MALTEPE BELEDİYESİ'DEN ÜCRETSİZ EKMEK DAĞITIMI

MALTEPE BELEDİYESİ'DEN ÜCRETSİZ EKMEK DAĞITIMI   Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın talimatı ile  ihtiyacı olan vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıtımı gerçekleştirilecek. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç , dünyayı kasıp kavuran coronavirus salgını nedeniyle,Halk Ekmek ile yaptığı protokol ile Maltepe’de  vatandaşların temel ihtiyacı olan   Halk Ekmek dağıtımını 18 mahalle muhtarlığı önünde gerçekleştirilmesi talimatı verdi.    Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;   ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanvekilimiz Özgen Nama ile birlikte Cevizli Halk Ekmek Farbrikası’ndayız. Halk Ekmek ile yaptığımız protokol ile Maltepe’de; Günde 17 bin, haftada 85 bin ücretsiz ekmek dağıtımı yapacağız. Halk Ekmek dağıtımını 18 mahalle muhtarlığımızın önünde gerçekleştireceğiz.'' dedi

MALTEPE BELEDİYESİ'DEN ÜCRETSİZ EKMEK DAĞITIMI

 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın talimatı ile  ihtiyacı olan vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıtımı gerçekleştirilecek.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç , dünyayı kasıp kavuran coronavirus salgını nedeniyle,Halk Ekmek ile yaptığı protokol ile Maltepe’de  vatandaşların temel ihtiyacı olan   Halk Ekmek dağıtımını 18 mahalle muhtarlığı önünde gerçekleştirilmesi talimatı verdi. 

 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

 

''İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanvekilimiz Özgen Nama ile birlikte Cevizli Halk Ekmek Farbrikası’ndayız.
Halk Ekmek ile yaptığımız protokol ile Maltepe’de;
✅ Günde 17 bin, haftada 85 bin ücretsiz ekmek dağıtımı yapacağız.
✅ Halk Ekmek dağıtımını 18 mahalle muhtarlığımızın önünde gerçekleştireceğiz.'' dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.