Maltepe Belediyesi Hamidiye Su ile anlaştı

GÜNDEM 23.10.2019 - 08:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1910+ kez okundu.
 

Maltepe Belediyesi Hamidiye Su ile anlaştı

Maltepe Belediyesi Hamidiye Su ile anlaştı Maltepe Belediyesi bundan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen Hamidiye su kullanacağını duyurdu. Belediye yaptığı açıklamada “İstanbul’umuza ve kaynaklarımıza sahip çıkıyoruz” dedi. Maltepe Belediyesi’nin yüzde 100 iştiraki olan MATAŞ A.Ş. ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Hamidiye Su’nun ana bayisi olan SÜMTAŞ Gıda Oto Reklam Tur. Tic. Ve Paz. LTD. ŞTİ ile yapılan anlaşma gereği Maltepe Belediyesi artık hizmet binalarında Hamidiye su kullanacak. İki şirket arasında imzalanan anlaşma kapsamında Maltepe Belediyesi ilk etapta 3 bin adet damacana su, (19 lt.) 35 bin adet bardak su, (180 cc.) 90 bin adet pet şişe su (0.5lt.) aldı. Yetkililer ihtiyaç dahilinde daha fazla alım yapılabileceğini duyururken, anlaşmanın 1 yıllık olduğunu ve anlaşmanın süresinin uzatılabileceğini belirtti. Bu anlaşma dahilinde artık Hamidiye su kullanacağını duyuran Maltepe Belediyesi, “İstanbul’umuza ve kaynaklarımıza sahip çıkıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapılan anlaşmayla Maltepe’de artık Hamidiye Su kullanıyoruz” dedi   Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli de belediye ve bağlı işletmelerde Hamidiye Su kullanılmaya başlandığını açıkladı. Daha önce de Kadıköy ve Ataşehir belediyeleri Hamidiye Su ile anlaşmıştı. HAMİDİYE SU ALMAYI BIRAKAN KURUMLAR Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olmasının ardından İBB personelinin maaşlarının yatırıldığı kamu bankası, Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri veren iştirak şirketi TGS, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilim ve Sanayi Bakanlığı, Milli Saraylar, AKP Genel Merkezi, Arnavutköy Belediyesi, TEİAŞ, TÜRGEV, SETA, BDDK, YTÜ Teknopark Hamidiye Su alımını durdurmuştu.

Maltepe Belediyesi Hamidiye Su ile anlaştı

Maltepe Belediyesi bundan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen Hamidiye su kullanacağını duyurdu. Belediye yaptığı açıklamada “İstanbul’umuza ve kaynaklarımıza sahip çıkıyoruz” dedi.

Maltepe Belediyesi’nin yüzde 100 iştiraki olan MATAŞ A.Ş. ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Hamidiye Su’nun ana bayisi olan SÜMTAŞ Gıda Oto Reklam Tur. Tic. Ve Paz. LTD. ŞTİ ile yapılan anlaşma gereği Maltepe Belediyesi artık hizmet binalarında Hamidiye su kullanacak.

İki şirket arasında imzalanan anlaşma kapsamında Maltepe Belediyesi ilk etapta 3 bin adet damacana su, (19 lt.) 35 bin adet bardak su, (180 cc.) 90 bin adet pet şişe su (0.5lt.) aldı. Yetkililer ihtiyaç dahilinde daha fazla alım yapılabileceğini duyururken, anlaşmanın 1 yıllık olduğunu ve anlaşmanın süresinin uzatılabileceğini belirtti. Bu anlaşma dahilinde artık Hamidiye su kullanacağını duyuran Maltepe Belediyesi, “İstanbul’umuza ve kaynaklarımıza sahip çıkıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapılan anlaşmayla Maltepe’de artık Hamidiye Su kullanıyoruz” dedi

 

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli de belediye ve bağlı işletmelerde Hamidiye Su kullanılmaya başlandığını açıkladı. Daha önce de Kadıköy ve Ataşehir belediyeleri Hamidiye Su ile anlaşmıştı.

HAMİDİYE SU ALMAYI BIRAKAN KURUMLAR

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olmasının ardından İBB personelinin maaşlarının yatırıldığı kamu bankası, Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri veren iştirak şirketi TGS, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilim ve Sanayi Bakanlığı, Milli Saraylar, AKP Genel Merkezi, Arnavutköy Belediyesi, TEİAŞ, TÜRGEV, SETA, BDDK, YTÜ Teknopark Hamidiye Su alımını durdurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.