Maltepe Belediyesi Mataş Seyirtepe Sosyal Tesisleri

YEREL YÖNETİMLER 18.10.2021 - 11:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1853+ kez okundu.
 

Maltepe Belediyesi Mataş Seyirtepe Sosyal Tesisleri

Siz de bu güzel şehrin keyfini Maltepe'de gönlünüzce sürmek, hayatın her anının içinde olmak, karşı konulmaz lezzetlerinin tadını doyasıya çıkarmak, kahvenizi güzel bir Maltepe manzarasına karşı yudumlamak, istiyor ama bütçenizi aşmamaya çalışıyorsanız Mataş Maltepe Belediyesi Seyirtepe Sosyal Tesisleri tam size göre.
 Belediyesi Mataş Seyirtepe Sosyal Tesisleri Maltepe'nin En Keyifli  Belediye Tesisi Şüphesiz dünyanın en eşsiz şehirlerinden biri İstanbul. Gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel. Her köşesinde ayrı bir güzellik ayrı bir tarih saklı. Siz de bu güzel şehrin keyfini Maltepe'de gönlünüzce sürmek, hayatın her anının içinde olmak, karşı konulmaz lezzetlerinin tadını doyasıya çıkarmak, kahvenizi güzel bir Maltepe manzarasına karşı yudumlamak,  istiyor ama bütçenizi aşmamaya çalışıyorsanız Mataş Maltepe Belediyesi Seyirtepe Sosyal Tesisleri tam size göre. Gelin Maltepe'de  gönlünüzce keyif yapabileceğiniz bütçe dostu belediye tesislerine bir göz atalım. Haziran 2021’de kapalı alan tadilatları ve çevre düzenlemesi tamamlanarak, haftanın yedi günü hizmet vermeye başlayan ve işletmeciliği, sermayesinin tamamı Maltepe Belediye’sine ait Mataş Maltepe Sağlık Turizm Eğitim Otopark Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MATAŞ MALTEPE) tarafından üstlenilen Seyirtepe Sosyal Tesisimiz, Maltepe ve İstanbul’un diğer ilçelerinden gelecek olan misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya hazır. Profesyonel yönetim anlayışı içinde, usta aşçı ve pastacılarımızın hazırlayıp, sunduğu zengin menüdeki lezzetleri ailenizle, sevdiklerinizle, dostlarınızla birlikte nefis orman havası ve seyir terasımızın eşsiz deniz manzarası eşliğinde tatmaya davet ediyoruz. Tesisimiz, konforlu ve nezih bir ortamda, ferah oturma düzenine sahip kafe/pasta ve restoran bölümlerinde, sizlere, sıcak-soğuk içecekler (alkol hariç), pasta/tatlı çeşitleri ile tabldot ve alakart olmak üzere zengin yemek menüsü sunmaktadır. Ayrıca; şirketlerin gerçekleştirecekleri toplantı, panel, seminer v.b. programlar ile nişan, düğün, kokteyl organizasyonları için tesisimiz tüm imkanları ile siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir. Tesisimiz, 7/24 saat esaslı görev yapan güvenlik personeli yanı sıra gerekli sayıda güvenlik kamera sistemi ile desteklenmektedir. 100 araçlık otopark kapasitesi mevcuttur. Kompleksimizde, çocuklarınız için oyun parkı bulunmaktadır. Tesis, haftanın yedi günü 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Adres: Zümrütevler, Pir Sultan Abdal Cad No:8, Maltepe/İstanbul
Siz de bu güzel şehrin keyfini Maltepe'de gönlünüzce sürmek, hayatın her anının içinde olmak, karşı konulmaz lezzetlerinin tadını doyasıya çıkarmak, kahvenizi güzel bir Maltepe manzarasına karşı yudumlamak, istiyor ama bütçenizi aşmamaya çalışıyorsanız Mataş Maltepe Belediyesi Seyirtepe Sosyal Tesisleri tam size göre.

 Belediyesi Mataş Seyirtepe Sosyal Tesisleri

Maltepe'nin En Keyifli  Belediye Tesisi

Şüphesiz dünyanın en eşsiz şehirlerinden biri İstanbul. Gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel. Her köşesinde ayrı bir güzellik ayrı bir tarih saklı.

Siz de bu güzel şehrin keyfini Maltepe'de gönlünüzce sürmek, hayatın her anının içinde olmak, karşı konulmaz lezzetlerinin tadını doyasıya çıkarmak, kahvenizi güzel bir Maltepe manzarasına karşı yudumlamak,  istiyor ama bütçenizi aşmamaya çalışıyorsanız Mataş Maltepe Belediyesi Seyirtepe Sosyal Tesisleri tam size göre.

Gelin Maltepe'de  gönlünüzce keyif yapabileceğiniz bütçe dostu belediye tesislerine bir göz atalım.

Haziran 2021’de kapalı alan tadilatları ve çevre düzenlemesi tamamlanarak, haftanın yedi günü hizmet vermeye başlayan ve işletmeciliği, sermayesinin tamamı Maltepe Belediye’sine ait Mataş Maltepe Sağlık Turizm Eğitim Otopark Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MATAŞ MALTEPE) tarafından üstlenilen Seyirtepe Sosyal Tesisimiz, Maltepe ve İstanbul’un diğer ilçelerinden gelecek olan misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya hazır.

Profesyonel yönetim anlayışı içinde, usta aşçı ve pastacılarımızın hazırlayıp, sunduğu zengin menüdeki lezzetleri ailenizle, sevdiklerinizle, dostlarınızla birlikte nefis orman havası ve seyir terasımızın eşsiz deniz manzarası eşliğinde tatmaya davet ediyoruz. Tesisimiz, konforlu ve nezih bir ortamda, ferah oturma düzenine sahip kafe/pasta ve restoran bölümlerinde, sizlere, sıcak-soğuk içecekler (alkol hariç), pasta/tatlı çeşitleri ile tabldot ve alakart olmak üzere zengin yemek menüsü sunmaktadır.

Ayrıca; şirketlerin gerçekleştirecekleri toplantı, panel, seminer v.b. programlar ile nişan, düğün, kokteyl organizasyonları için tesisimiz tüm imkanları ile siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir.

Tesisimiz, 7/24 saat esaslı görev yapan güvenlik personeli yanı sıra gerekli sayıda güvenlik kamera sistemi ile desteklenmektedir. 100 araçlık otopark kapasitesi mevcuttur. Kompleksimizde, çocuklarınız için oyun parkı bulunmaktadır.
Tesis, haftanın yedi günü 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Adres: Zümrütevler, Pir Sultan Abdal Cad No:8, Maltepe/İstanbul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.