Maltepe Belediyesi'nde grev sona erdi

YEREL YÖNETİMLER 28.02.2021 - 16:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1493+ kez okundu.
 

Maltepe Belediyesi'nde grev sona erdi

Maltepe Belediyesi'nde grev sona erdi    Ali Kılıç ise şu açıklamada bulundu: Genel İş Sendikası ile sürdürdüğümüz Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanmıştır. Bu süreçte sağduyu ve anlayışını esirgemeyen halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na özverileri için Maltepe Halkı ve kurumum adına teşekkür ediyorum.   Genel-İş şu açıklamada bulundu: Genel-İş   @DiSK_Genel_is   Maltepe Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Yapılan anlaşmaya göre ikramiye dahil en düşük ücret net 4700 TL oldu. Uyuşmazlık nedeniyle 23 Şubat'ta başlayan yasal grevimiz bugün itibariyle sona ermiştir.   CHP'li Veli Ağbaba'nın açıklaması şöyle oldu: KHK ile Maltepe Belediyesi şirketlerine aktarılan işçilerimizin KHK mağduriyetleri, Belediye Başkanımız @BskAliKilic, @DiSK_Genel_is yöneticileri ve işçilerimizin duyarlılığıyla büyük ölçüde giderildi. CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol Genel İş Sendikası ile sürdürdürülen Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanmıştır. Bu süreçte sıkıntılı günler geçiren ve anlayış gösteren YURTTAŞLARIMIZA minnet borçluyuz. Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba'ya, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'na, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na, Maltepe Belediye Başkanımız Ali Kılıç'a ve özverileri ile emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.      

Maltepe Belediyesi'nde grev sona erdi 

 

Ali Kılıç ise şu açıklamada bulundu:

Genel İş Sendikası ile sürdürdüğümüz Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanmıştır. Bu süreçte sağduyu ve anlayışını esirgemeyen halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na özverileri için Maltepe Halkı ve kurumum adına teşekkür ediyorum.

 

Genel-İş şu açıklamada bulundu:

Genel-İş
 
@DiSK_Genel_is
 
Maltepe Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Yapılan anlaşmaya göre ikramiye dahil en düşük ücret net 4700 TL oldu. Uyuşmazlık nedeniyle 23 Şubat'ta başlayan yasal grevimiz bugün itibariyle sona ermiştir.
 

CHP'li Veli Ağbaba'nın açıklaması şöyle oldu:

KHK ile Maltepe Belediyesi şirketlerine aktarılan işçilerimizin KHK mağduriyetleri, Belediye Başkanımız @BskAliKilic, @DiSK_Genel_is
yöneticileri ve işçilerimizin duyarlılığıyla büyük ölçüde giderildi.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol

Genel İş Sendikası ile sürdürdürülen Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanmıştır. Bu süreçte sıkıntılı günler geçiren ve anlayış gösteren YURTTAŞLARIMIZA minnet borçluyuz. Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba'ya, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'na, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na, Maltepe Belediye Başkanımız Ali Kılıç'a ve özverileri ile emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.