Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünden Ücretsiz Spor Hizmeti

SPOR 13.06.2019 - 19:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1260+ kez okundu.
 

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünden Ücretsiz Spor Hizmeti

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünden Ücretsiz Spor Hizmeti    Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü  Maltepe halkına sağlıklı ve güvenli spor yapma imkânı sağlıyor. Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hamit KORKMAZ  Tesislerimiz sporu tabana yaymak, spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve mümkün olan en fazla sayıda Maltepelinin spor yapmasını sağlamak amacıyla haftanın 7 günü   ücretsiz halkın kullanımına sunulmaktadır.  Gülsuyu Mahallesi Dayanışma Merkezimizde her hafta çarsamba günleri gerçekleştirdiğimiz Ücretsiz Pilates eğitimlerimiz devam etmektedir.  Sıkı, formda bir vücut, dik ve kendine güvenli bir duruş , Güç ve esneklik dengesinin artımıyla beraber sağlıklı vücut yapımız için, alanında uzman Antrenörümüz eşliğinde gerçekleşen eğitimlerimize katılım sağlayabilirsiniz.dedi       
Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünden Ücretsiz Spor Hizmeti

  

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü  Maltepe halkına sağlıklı ve güvenli spor yapma imkânı sağlıyor.

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hamit KORKMAZ 

Tesislerimiz sporu tabana yaymak, spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve mümkün olan en fazla sayıda Maltepelinin spor yapmasını sağlamak amacıyla haftanın 7 günü   ücretsiz halkın kullanımına sunulmaktadır. 

Gülsuyu Mahallesi Dayanışma Merkezimizde her hafta çarsamba günleri gerçekleştirdiğimiz Ücretsiz Pilates eğitimlerimiz devam etmektedir.

 Sıkı, formda bir vücut, dik ve kendine güvenli bir duruş , Güç ve esneklik dengesinin artımıyla beraber sağlıklı vücut yapımız için, alanında uzman Antrenörümüz eşliğinde gerçekleşen eğitimlerimize katılım sağlayabilirsiniz.dedi

 

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.