Maltepe Belediyesi Tedbiri Elden Bırakmıyor

YEREL YÖNETİMLER 12.06.2020 - 11:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1303+ kez okundu.
 

Maltepe Belediyesi Tedbiri Elden Bırakmıyor

Maltepe Belediyesi Tedbiri Elden Bırakmıyor Maltepe Belediyesi, Koronavirüs (Covıd-19) ve diğer salgın hastalıklara karşı vatandaşların yoğun olarak kullandığı pazar yerlerini, muhtarlıkları, cadde ve sokakları ile bakteri üretebilen çöp konteynerlerini 182 bakteri türüne etkili ilaçla dezenfekte etti.  Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın talimatıyla belediye ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde ana hizmet binası, ek hizmet binalarında dezenfeksiyon çalışmaları yapılmıştı. Maltepe Belediyesi yeni tip koronavirüse karşı önlemelerini arttırmayı sürdürüyor. Koronavirüsün ülkemizde görülmesiyle birlikte dezenfekte çalışmalarına ağırlık veren Maltepe Belediyesi, tedbiri elden bırakmadı. Salgın hastalıklara karşı pazar yerleri, cadde ve sokaklar, çöp konteynerleri, muhtarlıklar ve belediye hizmet araçları virüs ve bakterilerden arındırıldı. Vatandaşların yoğun olarak temas ettiği tüm noktalar detaylı bir şekilde özenle temizlendi. Dezenfekte işleminde kullanılan ilaç Sağlık Bakanlığından onaylı, 1 ile 5 dakika arasında ortamdaki tüm virüsleri öldürürken kalıntı da bırakmıyor. Uzun süre koruma sağlayacak ilaç insan sağlığı için de herhangi bir tehlike oluşturmuyor.   BAŞKAN KILIÇ, “  Daha sağlıklı, daha temiz bir Maltepe için” Başkan Ali Kılıç, belediye olarak dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını arttırarak devam edeceklerini söyledi.Başkan Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Daha sağlıklı, daha temiz bir Maltepe için ekiplerimiz günün ilk ışıklarıyla birlikte çalışmaya başlıyor. Salgın hastalıklara karşı her gün düzenli olarak tüm sokaklarımızı ve çöp konteynırlarımızı yıkıyor ve dezenfekte ediyoruz.''dedi      

Maltepe Belediyesi Tedbiri Elden Bırakmıyor

Maltepe Belediyesi, Koronavirüs (Covıd-19) ve diğer salgın hastalıklara karşı vatandaşların yoğun olarak kullandığı pazar yerlerini, muhtarlıkları, cadde ve sokakları ile bakteri üretebilen çöp konteynerlerini 182 bakteri türüne etkili ilaçla dezenfekte etti. 
Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın talimatıyla belediye ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde ana hizmet binası, ek hizmet binalarında dezenfeksiyon çalışmaları yapılmıştı.

Maltepe Belediyesi yeni tip koronavirüse karşı önlemelerini arttırmayı sürdürüyor. Koronavirüsün ülkemizde görülmesiyle birlikte dezenfekte çalışmalarına ağırlık veren Maltepe Belediyesi, tedbiri elden bırakmadı.

Salgın hastalıklara karşı pazar yerleri, cadde ve sokaklar, çöp konteynerleri, muhtarlıklar ve belediye hizmet araçları virüs ve bakterilerden arındırıldı. Vatandaşların yoğun olarak temas ettiği tüm noktalar detaylı bir şekilde özenle temizlendi.

Dezenfekte işleminde kullanılan ilaç Sağlık Bakanlığından onaylı, 1 ile 5 dakika arasında ortamdaki tüm virüsleri öldürürken kalıntı da bırakmıyor. Uzun süre koruma sağlayacak ilaç insan sağlığı için de herhangi bir tehlike oluşturmuyor.  


BAŞKAN KILIÇ, “  Daha sağlıklı, daha temiz bir Maltepe için


Başkan Ali Kılıç, belediye olarak dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını arttırarak devam edeceklerini söyledi.Başkan Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada

''Daha sağlıklı, daha temiz bir Maltepe için ekiplerimiz günün ilk ışıklarıyla birlikte çalışmaya başlıyor.

Salgın hastalıklara karşı her gün düzenli olarak tüm sokaklarımızı ve çöp konteynırlarımızı yıkıyor ve dezenfekte ediyoruz.''dedi

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.