MALTEPE BELEDİYESİNDE PROGRAMLAR İPTAL

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2015 - 21:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1326+ kez okundu.
 

MALTEPE BELEDİYESİNDE PROGRAMLAR İPTAL

MALTEPE BELEDİYESİNDE PROGRAMLAR İPTAL MALTEPE BELEDİYESİ yaptığı açıklamayla Suruç’ta yaşanan terör saldırısından dolayı konser, eğlence gibi tüm kutlama programlarının iptal edildiğini duyurdu. MALTEPE BELEDİYESİNDE PROGRAMLAR İPTAL Maltepe'de düzenlenecek plaj voleybolu turnuvası ileri bir tarihe ertelenmiştir 23-26 Temmuz 2015 tarihlerinde İstanbul Maltepe'de, Maltepe Belediyesi'nin katkılarıyla Nestea ana sponsorluğunda düzenlenecek olan TVF Pro Beach Tour 2015 Nestea Maltepe Open Etabı, Suruç'ta yaşanan ve 33 vatandaşımızın vefatı, çok sayıda vatandaşımızın yaralanmasıyla sonuçlanan saldırı ve Adıyaman'da terör saldırısında askerimizin şehit düşmesi dolayısıyla ertelenmiştir. Bu vesileyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ve askerimizin acılı ailelerine bir kez daha başsağlığı ve sabırlar dileriz. MALTEPE BELEDİYESİNDE PROGRAMLAR İPTAL document.getElementById("Leyout101").style.display="none";hollister deutschland online shop gucci boots boxing day sale mcm bags for sale mulberry outlet uk mulberry outlet outlet alviero martini on line sac kelly hermes mcm bags for sale louboutin soldes mulberry sale uk

MALTEPE BELEDİYESİNDE PROGRAMLAR İPTAL

MALTEPE BELEDİYESİ yaptığı açıklamayla Suruç’ta yaşanan terör saldırısından dolayı konser, eğlence gibi tüm kutlama programlarının iptal edildiğini duyurdu.

MALTEPE BELEDİYESİNDE PROGRAMLAR İPTAL

Maltepe'de düzenlenecek plaj voleybolu turnuvası ileri bir tarihe ertelenmiştir

23-26 Temmuz 2015 tarihlerinde İstanbul Maltepe'de, Maltepe Belediyesi'nin katkılarıyla Nestea ana sponsorluğunda düzenlenecek olan TVF Pro Beach Tour 2015 Nestea Maltepe Open Etabı, Suruç'ta yaşanan ve 33 vatandaşımızın vefatı, çok sayıda vatandaşımızın yaralanmasıyla sonuçlanan saldırı ve Adıyaman'da terör saldırısında askerimizin şehit düşmesi dolayısıyla ertelenmiştir.

Bu vesileyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ve askerimizin acılı ailelerine bir kez daha başsağlığı ve sabırlar dileriz.

MALTEPE BELEDİYESİNDE PROGRAMLAR İPTAL

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";hollister deutschland online shop gucci boots boxing day sale mcm bags for sale mulberry outlet uk mulberry outlet outlet alviero martini on line sac kelly hermes mcm bags for sale louboutin soldes mulberry sale uk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.