MALTEPE BELEDİYESİNDEN GAZETECİ AHMET TÜKEK' E VEFA

MAHALLELERİMİZ 07.09.2019 - 08:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1096+ kez okundu.
 

MALTEPE BELEDİYESİNDEN GAZETECİ AHMET TÜKEK' E VEFA

MALTEPE  BELEDİYESİNDEN GAZETECİ AHMET TÜKEK'E VEFA Maltepe Belediye Meclisi eylül toplantılarında  Temmuz ayında vefat eden gazeteci Ahmet Tükek' in isminin Maltepe ilçe sınırları içerisinde Maltepe de yayınlanan Olay gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Tükek 26 temmuz 2019 tarihinde geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat etmişti. AK Parti meclis üyesi Resul Gürsoy Eylül ayı meclis toplantısının ilk oturumunda konuyla ilgili bir önerge vererek "Maltepe"ye yayın yoluyla hizmet veren gazetecileri unutmamamız gerekir.Onları ölümsüzleştirmek  adına 26 temmuz günü vefat eden  gazeteci Ahmet Tükek in adının Bağlarbaşı mahallesinde oturduğu sokak olan Hür sokağın Ahmet Tükek olarak değiştirilmesini öneriyoruz"dedi.    Belediye başkanı Ali Kılıç  Maltepe belediyesi olarak ta bu konuda bir çalışmanın olduğunu açıkladı.  Belediye meclisi eylül toplantılarının ikinci oturumunda konuyla ilgili  hukuk komisyonunun raporu oy birliğiyle onaylandı. Gazeteci Ahmet Tükek'in ismi önümüzdeki haftalarda Maltepe de uygun bir yere  verilecek.

MALTEPE  BELEDİYESİNDEN GAZETECİ AHMET TÜKEK'E VEFA

Maltepe Belediye Meclisi eylül toplantılarında  Temmuz ayında vefat eden gazeteci Ahmet Tükek' in isminin Maltepe ilçe sınırları içerisinde Maltepe de yayınlanan Olay gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Tükek 26 temmuz 2019 tarihinde geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat etmişti.
AK Parti meclis üyesi Resul Gürsoy Eylül ayı meclis toplantısının ilk oturumunda konuyla ilgili bir önerge vererek "Maltepe"ye yayın yoluyla hizmet veren gazetecileri unutmamamız gerekir.Onları ölümsüzleştirmek  adına 26 temmuz günü vefat eden  gazeteci Ahmet Tükek in adının Bağlarbaşı mahallesinde oturduğu sokak olan Hür sokağın Ahmet Tükek olarak değiştirilmesini öneriyoruz"dedi.
   Belediye başkanı Ali Kılıç  Maltepe belediyesi olarak ta bu konuda bir çalışmanın olduğunu açıkladı.
 Belediye meclisi eylül toplantılarının ikinci oturumunda konuyla ilgili  hukuk komisyonunun raporu oy birliğiyle onaylandı. Gazeteci Ahmet Tükek'in ismi önümüzdeki haftalarda Maltepe de uygun bir yere  verilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.