MALTEPE CHP 'DE DELEGE SEÇİMİ TARİHLERİ !

SİYASİ PARTİLER 08.11.2019 - 07:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1984+ kez okundu.
 

MALTEPE CHP 'DE DELEGE SEÇİMİ TARİHLERİ !

MALTEPE CHP 'DE DELEGE SEÇİMİ TARİHLERİ ! Maltepe Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti Ön seçmen Seçim Takvimi." Mahalle bazında seçim gün, saat ve adresleri belirlenmiştir DELEGE seçimleri için genel merkezden gelen talimatlar ışığında bir tarih belirleyen CHP, 15 Kasım ve 24 Kasım arasında delegelerini belirleyecek. 10 günlük süreçte Maltepe'de mahallelere tek tek sandık konulacak ve CHP’li üyeler oylarını kullanarak delegeleri belirleyecek. CHP İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada seçim tarihleri de açıklandı. MAHALLELER SANDIĞA GİDİYOR

MALTEPE CHP 'DE DELEGE SEÇİMİ TARİHLERİ !

Maltepe Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti Ön seçmen Seçim Takvimi." Mahalle bazında seçim gün, saat ve adresleri belirlenmiştir

DELEGE seçimleri için genel merkezden gelen talimatlar ışığında bir tarih belirleyen CHP, 15 Kasım ve 24 Kasım arasında delegelerini belirleyecek. 10 günlük süreçte Maltepe'de mahallelere tek tek sandık konulacak ve CHP’li üyeler oylarını kullanarak delegeleri belirleyecek. CHP İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada seçim tarihleri de açıklandı.

MAHALLELER SANDIĞA GİDİYOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.