MALTEPE DAHİL HAREKETE GEÇİLDİ BUGÜN BAŞLIYOR

POLİS & ADLİYE 11.08.2020 - 11:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1358+ kez okundu.
 

MALTEPE DAHİL HAREKETE GEÇİLDİ BUGÜN BAŞLIYOR

MALTEPE DAHİL HAREKETE GEÇİLDİ BUGÜN BAŞLIYOR   On gün boyunca 81 ilde koronavirüse karşı kapsamlı denetim! Bugün başlıyor İçişleri Bakanlığı, Kovid-19 vakalarının artışı nedeniyle bugün 81 ilde kapsamlı denetimler yapacak. Vali, kaymakam ve belediye başkanları AVM, pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, düğün salonu, kuaförler ve plajlar ile ulaşım araçlarını bizzat denetleyecek. Sıkı takip 10 gün boyunca Maltepe dahil devam edecek. Koronavirüsle mücadele kapsamında ikinci büyük denetim bugün yapılacak. İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine "Kovid-19 Tedbirleri Denetimleri" konulu genelge gönderdi. Son günlerdeki vaka sayılarına işaret edilen ve hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının öneminin bir kez daha ortaya çıktığı belirtilen genelgede, bugün "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla ülke genelinde koronavirüs denetimlerinin yapılacağı kaydedildi. DİDİK DİDİK EDECEKLER Denetimler, bizzat vali, kaymakam ve belediye başkanı ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, muhtarlar, meslek odaları, genel kolluk birimleri (polis, jandarma, sahil güvenlik) ve özel kolluk görevlilerinin (zabıta, özel güvenlik vb.) katılımıyla oluşturulan ekipler tarafından gerçekleştirilecek.

MALTEPE DAHİL HAREKETE GEÇİLDİ BUGÜN BAŞLIYOR

 

On gün boyunca 81 ilde virüse karşı kapsamlı ! Bugün başlıyor

İçişleri Bakanlığı, Kovid-19 vakalarının artışı nedeniyle bugün 81 ilde kapsamlı denetimler yapacak. Vali, kaymakam ve belediye başkanları AVM, pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, düğün salonu, kuaförler ve plajlar ile ulaşım araçlarını bizzat denetleyecek. Sıkı takip 10 gün boyunca Maltepe dahil devam edecek.

Koronavirüsle mücadele kapsamında ikinci büyük denetim bugün yapılacak. İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine "Kovid-19 Tedbirleri Denetimleri" konulu genelge gönderdi. Son günlerdeki vaka sayılarına işaret edilen ve hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının öneminin bir kez daha ortaya çıktığı belirtilen genelgede, bugün "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla ülke genelinde koronavirüs denetimlerinin yapılacağı kaydedildi.

DİDİK DİDİK EDECEKLER
Denetimler, bizzat vali, kaymakam ve belediye başkanı ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, muhtarlar, meslek odaları, genel kolluk birimleri (polis, jandarma, sahil güvenlik) ve özel kolluk görevlilerinin (zabıta, özel güvenlik vb.) katılımıyla oluşturulan ekipler tarafından gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.