Maltepe’de 19 Mayıs coşkusu balkon ve sokaklara taştı

GÜNDEM 19.05.2020 - 19:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2167+ kez okundu.
 

Maltepe’de 19 Mayıs coşkusu balkon ve sokaklara taştı

Maltepe’de 19 Mayıs coşkusu balkon ve sokaklara taştı Milli Mücadele’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılmasının 101’inci yıl dönümünde, Maltepe Belediyesi 19 Mayıs coşkusunu sokaklara taşıdı.  Maltepeliler dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasına rastlayan bayramı, belediyenin düzenlediği bando ve folklor gösterileriyle kutladı. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında evlerine kapanan Maltepelileri, 19 Mayıs coşkusundan mahrum bırakmayan Maltepe Belediyesi, bando takımı ve folklor ekibiyle on sekiz mahallenin tümünde vatandaşların alkışlarıyla karşılandı. Pencere ve balkonlardan, Türk bayrakları ve alkışlarla belediye ekiplerine eşlik eden Maltepeliler, bando ekibinin marşlarını birlikte söylerken yer yer folklor ekibinin zeybek gösterisine de eşlik etti. “İLKE VE DEVRİMLERİNİ SONSUZA DEK YAŞATACAĞIZ” Maltepe Meydanında yapılan anma töreninin ardından Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak, gençlere seslendi. Başkan Kılıç bayram mesajında, “Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan yaktığı özgürlük ateşinin 101’inci yılında sözümüz olsun; gençliğin aydınlık yüreklerinde O’nun ilke ve devrimlerini sonsuza dek yaşatacağız. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.  

Maltepe’de 19 Mayıs coşkusu balkon ve sokaklara taştı

Milli Mücadele’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılmasının 101’inci yıl dönümünde, Maltepe Belediyesi 19 Mayıs coşkusunu sokaklara taşıdı.  Maltepeliler dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasına rastlayan bayramı, belediyenin düzenlediği bando ve folklor gösterileriyle kutladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında evlerine kapanan Maltepelileri, 19 Mayıs coşkusundan mahrum bırakmayan Maltepe Belediyesi, bando takımı ve folklor ekibiyle on sekiz mahallenin tümünde vatandaşların alkışlarıyla karşılandı. Pencere ve balkonlardan, Türk bayrakları ve alkışlarla belediye ekiplerine eşlik eden Maltepeliler, bando ekibinin marşlarını birlikte söylerken yer yer folklor ekibinin zeybek gösterisine de eşlik etti.


“İLKE VE DEVRİMLERİNİ SONSUZA DEK YAŞATACAĞIZ”

Maltepe Meydanında yapılan anma töreninin ardından Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak, gençlere seslendi. Başkan Kılıç bayram mesajında, “Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan yaktığı özgürlük ateşinin 101’inci yılında sözümüz olsun; gençliğin aydınlık yüreklerinde O’nun ilke ve devrimlerini sonsuza dek yaşatacağız. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.