Maltepe’de “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü” toplantısı yapıldı

KADIN 25.11.2021 - 08:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1799+ kez okundu.
 

Maltepe’de “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü” toplantısı yapıldı

Maltepe’de, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında toplumsal farkındalığın attırılması, koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi
Maltepe’de “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü” toplantısı yapıldı "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme" Toplantısı Gerçekleştirildi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında; Maltepe’de, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında toplumsal farkındalığın attırılması, koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi amacıyla kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon izleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki’nin başkanlığında yapılan toplantıda, kadına karşı şiddeti önlemek için ilçemiz genelinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.  
Maltepe’de, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında toplumsal farkındalığın attırılması, koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi

Maltepe’de “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü” toplantısı yapıldı

"Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme" Toplantısı Gerçekleştirildi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında;

Maltepe’de, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında toplumsal farkındalığın attırılması, koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi amacıyla kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon izleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki’nin başkanlığında yapılan toplantıda, kadına karşı şiddeti önlemek için ilçemiz genelinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.