MALTEPE’DE 300 BİN LİRALIK KURUYEMİŞ HIRSIZLIĞI

POLİS & ADLİYE 03.09.2020 - 06:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1683+ kez okundu.
 

MALTEPE’DE 300 BİN LİRALIK KURUYEMİŞ HIRSIZLIĞI

MALTEPE’DE 300 BİN LİRALIK KURUYEMİŞ HIRSIZLIĞI     Maltepe’de önceki gün kuruyemiş deposuna giren yüzleri maskeli 3 kişi içerideki 300 bin liralık kuruyemiş paketlerini alarak kayıplara karıştı.  Olay, önceki gün Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan bir kuruyemiş deposuna meydana geldi. Kuruyemiş deposuna panelvan araç ile gelen şüpheliler 2 ton kuruyemiş paketlerini alarak araca yükledi. 300 bin liralık kuruyemişi çalan 3 kişi olaydan sonra kayıplara karıştı  Dükkan sahibi Dede Kalkan ‘Önceki sabah dükkanımıza geldik. Kapılarımızı kırmışlar. Hırsızlar arka kapıdan girmişler. Bu gece o kapıyı bir şekilde kapatmaya çalıştık. Tam burada ihracat ve iç piyasaya hazırladığımız antepfıstığı içleri vardı. Yaklaşık bir buçuk tona yakın ürünleri alıp götürmüşler. İnşallah emniyet güçlerimiz en kısa sürede olayı açığa kavuşturacaktır" dedi.    

MALTEPE’DE 300 BİN LİRALIK KURUYEMİŞ HIRSIZLIĞI

 
 
Maltepe’de önceki gün kuruyemiş deposuna giren yüzleri maskeli 3 kişi içerideki 300 bin liralık kuruyemiş paketlerini alarak kayıplara karıştı. 
Olay, önceki gün Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan bir kuruyemiş deposuna meydana geldi. Kuruyemiş deposuna panelvan araç ile gelen şüpheliler 2 ton kuruyemiş paketlerini alarak araca yükledi. 300 bin liralık kuruyemişi çalan 3 kişi olaydan sonra kayıplara karıştı 
Dükkan sahibi Dede Kalkan ‘Önceki sabah dükkanımıza geldik. Kapılarımızı kırmışlar. Hırsızlar arka kapıdan girmişler. Bu gece o kapıyı bir şekilde kapatmaya çalıştık. Tam burada ihracat ve iç piyasaya hazırladığımız antepfıstığı içleri vardı. Yaklaşık bir buçuk tona yakın ürünleri alıp götürmüşler. İnşallah emniyet güçlerimiz en kısa sürede olayı açığa kavuşturacaktır" dedi.  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.