MALTEPE'DE 50 GÜN SONRA ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARDILAR

GÜNDEM 11.05.2020 - 01:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2112+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE 50 GÜN SONRA ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARDILAR

MALTEPE'DE 50 GÜN SONRA ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARDILAR 65 yaş ve üzeri vatandaşlar günler sonra çıktıkları Maltepe'nin boş sokaklarında güneşin keyfini çıkardılar   Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üzeri vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma yasağı ardından 50 gün sonra bugün 4 saatliğine sokağa çıkma izini verildi. Saat 11.00'da başlayan izinle 65 yaş ve üzeri vatandaşlar Maltepe'de sokağa çıktı 65 yaş ve üstü vatandaşlardan kimi kaldırımlarda, kimi yollarda kimi ise yol kenarlarında bulunan çimlerde yürüyüş yaptı.   Sokağa çıkan vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uyduğu görüldü   Maske takıp, sosyal mesafe kuralına uyan yaşlılar, evde oturmaktan kilo aldıklarını, buna rağmen yasağa ihtiyaç varsa kısıtlamanın devam etmesi gerektiğini ifade ettiler.      "KISITLAMANIN KALDIRILMAMASINDAN YANAYIZ" Aylar sonra dışarıya çıkan iki kadın, "Çok mutluyduk. Hiç derdimiz sıkıntımız olmadı. Evde hobilerimizle uğraştık. Zamanımı böyle geçirdim. Çok büyük sıkıntılar olmadı. Kısıtlamanın kaldırılmamasından yanayız. Şöyle daha tam atlatmış değiliz. Biraz daha duyarlı şekilde devam etmemiz gerekir" dedi. 

MALTEPE'DE 50 GÜN SONRA ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARDILAR

65 yaş ve üzeri vatandaşlar günler sonra çıktıkları Maltepe'nin boş sokaklarında güneşin keyfini çıkardılar

 

Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üzeri vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma yasağı ardından 50 gün sonra bugün 4 saatliğine sokağa çıkma izini verildi. Saat 11.00'da başlayan izinle 65 yaş ve üzeri vatandaşlar Maltepe'de sokağa çıktı

65 yaş ve üstü vatandaşlardan kimi kaldırımlarda, kimi yollarda kimi ise yol kenarlarında bulunan çimlerde yürüyüş yaptı. 

 Sokağa çıkan vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uyduğu görüldü

  Maske takıp, sosyal mesafe kuralına uyan yaşlılar, evde oturmaktan kilo aldıklarını, buna rağmen yasağa ihtiyaç varsa kısıtlamanın devam etmesi gerektiğini ifade ettiler.   

 

"KISITLAMANIN KALDIRILMAMASINDAN YANAYIZ"
Aylar sonra dışarıya çıkan iki kadın, "Çok mutluyduk. Hiç derdimiz sıkıntımız olmadı. Evde hobilerimizle uğraştık. Zamanımı böyle geçirdim. Çok büyük sıkıntılar olmadı. Kısıtlamanın kaldırılmamasından yanayız. Şöyle daha tam atlatmış değiliz. Biraz daha duyarlı şekilde devam etmemiz gerekir" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.