Maltepe’de 65 yaş üstü vatandaşlar bayramın tadını çıkardı

MAHALLELERİMİZ 24.05.2020 - 19:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2063+ kez okundu.
 

Maltepe’de 65 yaş üstü vatandaşlar bayramın tadını çıkardı

 Maltepe’de 65 yaş üstü vatandaşlar bayramın tadını çıkardı   Sokağa çıkma kısıtlaması üçüncü kez kaldırılan 65 yaş üstü vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kendilerini dışarı attı. İstisna kapsamında saat 14.00'ten itibaren evlerinin yakınlarındaki park ve sahillere giden Maltepeliler yürüyüş yaptı, arkadaşlarıyla sohbet etme fırsatı buldu.    Feyzullah Mahallesi'ndeki Barış Manço Parkı'na giden vatandaşlar güzel havanın tadını çıkardı. Maltepe Belediyesi ekipleri de 65 yaş üstü vatandaşlara çikolata ikram etti. Maskeyle dışarı çıkan Maltepeliler, sosyal mesafe kurallarına da özen gösterdi. BAŞKAN KILIÇ'DAN İKRAM Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Başıbüyük mahallesi ziyaretinde görev başında olan vatan evlatları, genç polis kardeşlerimizin de bayramını kutladı, kolaylıklar diledi. MUHTAR AYŞEM MÖRÖY'DEN MAHALLE SAKİNLERİNE   Çınar mahalle muhtarı Ayşem Möröy'de koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan önlemler nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzeri mahalle sakinlerine  sıcak , soğuk içecek  ve çikolata ikram etti Maltepe'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan önlemler nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzeri 

 Maltepe’de 65 yaş üstü vatandaşlar bayramın tadını çıkardı

 

Sokağa çıkma kısıtlaması üçüncü kez kaldırılan 65 yaş üstü vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kendilerini dışarı attı. İstisna kapsamında saat 14.00'ten itibaren evlerinin yakınlarındaki park ve sahillere giden Maltepeliler yürüyüş yaptı, arkadaşlarıyla sohbet etme fırsatı buldu. 

 

Feyzullah Mahallesi'ndeki Barış Manço Parkı'na giden vatandaşlar güzel havanın tadını çıkardı. Maltepe Belediyesi ekipleri de 65 yaş üstü vatandaşlara çikolata ikram etti. Maskeyle dışarı çıkan Maltepeliler, sosyal mesafe kurallarına da özen gösterdi.

BAŞKAN KILIÇ'DAN İKRAM

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Başıbüyük mahallesi ziyaretinde görev başında olan vatan evlatları, genç polis kardeşlerimizin de bayramını kutladı, kolaylıklar diledi.

MUHTAR AYŞEM MÖRÖY'DEN MAHALLE SAKİNLERİNE
 
Çınar mahalle muhtarı Ayşem Möröy'de koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan önlemler nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzeri mahalle sakinlerine  sıcak , soğuk içecek  ve çikolata ikram etti

Maltepe'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan önlemler nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzeri 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.