Maltepe'de 9 ve10 Mayıs açık olacak akaryakıt istasyonları  belirlendi

MAHALLELERİMİZ 09.05.2020 - 08:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1633+ kez okundu.
 

Maltepe'de 9 ve10 Mayıs açık olacak akaryakıt istasyonları  belirlendi

Maltepe'de 9 ve10 Mayıs açık olacak akaryakıt istasyonları  belirlendi 9 ve 10 Mayıs açık olacak akaryakıt istasyonları  belirlendi.İçişleri Bakanlığı bu hafta sonu 24 ilde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili 81 il valiliğine "Sokağa Çıkama Kısıtlaması" konulu genelge gönderdi. Genelge kapsamında İstanbul dahil 24 ilde 00.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu cumartesi ve pazar günleri istisna olarak belirlenen iş yerleri olan akaryakıt istasyonlarıda Maltepe'de belli oldu.   Sokağa Çıkma Yasağı Süresince Maltepe'de Faaliyette Bulunacak Olan Akaryakıt İstasyonları aşağıdaki gibidir.

Maltepe'de 9 ve10 Mayıs açık olacak akaryakıt istasyonları  belirlendi

9 ve 10 Mayıs açık olacak akaryakıt istasyonları  belirlendi.İçişleri Bakanlığı bu hafta sonu 24 ilde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili 81 il valiliğine "Sokağa Çıkama Kısıtlaması" konulu genelge gönderdi. Genelge kapsamında İstanbul dahil 24 ilde 00.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu cumartesi ve pazar günleri istisna olarak belirlenen iş yerleri olan akaryakıt istasyonlarıda Maltepe'de belli oldu.

 

Sokağa Çıkma Yasağı Süresince Maltepe'de Faaliyette Bulunacak Olan Akaryakıt İstasyonları aşağıdaki gibidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.