Maltepe'de AK Parti delege seçimleri yapıldı

SİYASİ PARTİLER 30.11.2019 - 22:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1399+ kez okundu.
 

Maltepe'de AK Parti delege seçimleri yapıldı

Maltepe'de AK Parti delege seçimleri yapıldı AK Parti Maltepe üyeleri, İlçe kongrelerinde oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için sandık başına gitti. AK Parti Maltepe ilçe binasında Maltepeli üyelerin oy kullandığı seçimlerde  400 delegenin yanı sıra 25 doğal delege ile birlikte 425 delege  ilçe başkanlığı seçimlerinde oy kullanacaklar.   AK Parti Maltepe ilçe Başkanı Mehmet Erikci,  kongre süreci öncesi AK Parti Maltepe ilçe teşkilatı olarak delege seçimlerini Maltepe ilçesinde gerçekleştirdiklerini söyledi.   Seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini ifade eden Mehmet Erikci, Seçimler inşallah AK Parti'miz için hayırlı olur. Delege seçilen partililerimize hayırlı olsun diyorum. seçime katılan tüm üyelere teşekkür ediyorum.Bundan sonraki süreçte belirlenecek bir tarihte ilçe kongremiz yapılacak." dedi.

Maltepe'de AK Parti delege seçimleri yapıldı

AK Parti Maltepe üyeleri, İlçe kongrelerinde oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için sandık başına gitti.

AK Parti Maltepe ilçe binasında Maltepeli üyelerin oy kullandığı seçimlerde  400 delegenin yanı sıra 25 doğal delege ile birlikte 425 delege  ilçe başkanlığı seçimlerinde oy kullanacaklar.  

AK Parti Maltepe ilçe Başkanı Mehmet Erikci,  kongre süreci öncesi AK Parti Maltepe ilçe teşkilatı olarak delege seçimlerini Maltepe ilçesinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini ifade eden Mehmet Erikci, Seçimler inşallah AK Parti'miz için hayırlı olur. Delege seçilen partililerimize hayırlı olsun diyorum. seçime katılan tüm üyelere teşekkür ediyorum.Bundan sonraki süreçte belirlenecek bir tarihte ilçe kongremiz yapılacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.