Maltepe'de alışverişten dönen kadına feci saldırı

POLİS & ADLİYE 27.11.2020 - 23:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2182+ kez okundu.
 

Maltepe'de alışverişten dönen kadına feci saldırı

Maltepe'de alışverişten dönen kadına feci saldırı Maltepe  Fındıklı Mahallesi Sarmaşık Sokak' ta  market alışverişinden evine dönen H. T, yolda bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırı ile yere düşen T'nin yüzü yara bere içinde kaldı. Saldırgandan şikayetçi olan T, "Hiç tanımadığım bir insan evimin yakınında bana saldırdı. Arkadan sessizce yaklaşmış bana saldırmış. Hiç haberim yok, tanımıyorum. Ve beni yerlere vurdu. İnsanlar tutmazsa beni öldürebilirdi" dedi. Maltepe'de dün akşam saatlerinde market alışverişinin ardından evine dönen H,T(48), yolda yürürken tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı. Bir anda kendisini yerde bulan T'nin yüzü gözü yara bere içinde kaldı. Etrafta yetişenlerin yardımı ile kurtulan T, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye götürüldü. Darp edildiğine ilişkin rapor alan T, önce karakola, ardından da İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek saldırgan hakkında şikayetçi oldu. "İNSANLAR TUTMAZSA BENİ ÖLDÜREBİLİRDİ" H, T, "Marketten eve gidiyordum, hiç tanımadığım kişi arkamdan bana saldırdı. Yani insanlar tutmazsa beni öldürebilirdi. Hiç tanımadığım bir insan evimin yakınında bana saldırdı. Arkadan sessizce yaklaşmış bana saldırmış. Hiç haberim yok, tanımıyorum. hiç görmedim. Ve beni yerlere vurdu. Sonra insanlar araya girdi. Belki beni öldürebilirdi. Bir şeyler mırıldanıyordu ama sesini alamadım. O anda şoktaydım. Şok geçiriyordum. Böyle bir şey beklemiyordum. Güvenli diye düşünüyordum yolları. Sonrasında kaçtı herhalde. Bilmiyorum. Oradan insanlar aldı kenara götürdü. Çok korkuyorum. Bu gece ilaçla uyudum." dedi. Sonrasında çağrı üzerine olay yerine polisin geldiğini, ambulans ile hastaneye götürüldüğünü ve darp raporu aldığını söyleyen H. T, rapor aldıktan sonra Küçükyalı emniyetine gittiğini, ardından da savcılığa gelerek suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.  

Maltepe'de alışverişten dönen kadına feci saldırı

Maltepe  Fındıklı Mahallesi Sarmaşık Sokak' ta  market alışverişinden evine dönen H. T, yolda bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırı ile yere düşen T'nin yüzü yara bere içinde kaldı. Saldırgandan şikayetçi olan T, "Hiç tanımadığım bir insan evimin yakınında bana saldırdı. Arkadan sessizce yaklaşmış bana saldırmış. Hiç haberim yok, tanımıyorum. Ve beni yerlere vurdu. İnsanlar tutmazsa beni öldürebilirdi" dedi.

Maltepe'de dün akşam saatlerinde market alışverişinin ardından evine dönen H,T(48), yolda yürürken tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı. Bir anda kendisini yerde bulan T'nin yüzü gözü yara bere içinde kaldı.

Etrafta yetişenlerin yardımı ile kurtulan T, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye götürüldü. Darp edildiğine ilişkin rapor alan T, önce karakola, ardından da İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek saldırgan hakkında şikayetçi oldu.

"İNSANLAR TUTMAZSA BENİ ÖLDÜREBİLİRDİ"

  • H, T, "Marketten eve gidiyordum, hiç tanımadığım kişi arkamdan bana saldırdı. Yani insanlar tutmazsa beni öldürebilirdi. Hiç tanımadığım bir insan evimin yakınında bana saldırdı. Arkadan sessizce yaklaşmış bana saldırmış. Hiç haberim yok, tanımıyorum. hiç görmedim. Ve beni yerlere vurdu. Sonra insanlar araya girdi. Belki beni öldürebilirdi. Bir şeyler mırıldanıyordu ama sesini alamadım. O anda şoktaydım. Şok geçiriyordum. Böyle bir şey beklemiyordum. Güvenli diye düşünüyordum yolları. Sonrasında kaçtı herhalde. Bilmiyorum. Oradan insanlar aldı kenara götürdü. Çok korkuyorum. Bu gece ilaçla uyudum." dedi.

Sonrasında çağrı üzerine olay yerine polisin geldiğini, ambulans ile hastaneye götürüldüğünü ve darp raporu aldığını söyleyen H. T, rapor aldıktan sonra Küçükyalı emniyetine gittiğini, ardından da savcılığa gelerek suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.