Maltepe'de Alt Geçitte Aracıyla Mahsur Kalan  Sürücü Kurtarıldı

POLİS & ADLİYE 19.10.2020 - 10:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2164+ kez okundu.
 

Maltepe'de Alt Geçitte Aracıyla Mahsur Kalan  Sürücü Kurtarıldı

Maltepe'de Alt Geçitte Aracıyla Mahsur Kalan  Sürücü Kurtarıldı Maltepe'de sağanak nedeniyle su basan alt geçitte aracıyla mahsur kalan  sürücü kurtarıldı.    Büyükbakkalköy Mahallesi’nde  araç sürücü  aracıyla seyir halindeyken Çiftlik Yolu üzerinde bulunan bir alt geçitten geçmek istedi , yağış nedeniyle suyla dolan alt geçitte aracıyla mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine Maltepe itfaiye, polis , İBB ve Maltepe belediye ekipleri sevk edildi. Aracında bir süre yardım bekleyen sürücü, olay yerine  Maltepe İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan İtfaiye  ekipleri çalışmaları sonucu suda mahsur kalan vatandaş ve araç bulundukları yerden çıkarılıp güvenli bölgeye alındı.Maddi hasarın meydana geldiği olayda, yaralı ve can kaybı yaşanmadı.       

Maltepe'de Alt Geçitte Aracıyla Mahsur Kalan  Sürücü Kurtarıldı

Maltepe'de sağanak nedeniyle su basan alt geçitte aracıyla mahsur kalan  sürücü kurtarıldı. 

 

Büyükbakkalköy Mahallesi’nde  araç sürücü  aracıyla seyir halindeyken Çiftlik Yolu üzerinde bulunan bir alt geçitten geçmek istedi , yağış nedeniyle suyla dolan alt geçitte aracıyla mahsur kaldı.

İhbar üzerine olay yerine Maltepe itfaiye, polis , İBB ve Maltepe belediye ekipleri sevk edildi.

Aracında bir süre yardım bekleyen sürücü, olay yerine  Maltepe İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan İtfaiye  ekipleri çalışmaları sonucu suda mahsur kalan vatandaş ve araç bulundukları yerden çıkarılıp güvenli bölgeye alındı.Maddi hasarın meydana geldiği olayda, yaralı ve can kaybı yaşanmadı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.