MALTEPE'DE ARKADAŞLARIYLA TARTIŞTI BACAĞINDAN VURULDU

POLİS & ADLİYE 03.09.2020 - 11:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1898+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE ARKADAŞLARIYLA TARTIŞTI BACAĞINDAN VURULDU

MALTEPE'DE ARKADAŞLARIYLA TARTIŞTI BACAĞINDAN VURULDU Maltepe'de otomobil içerisinde arkadaşlarıyla tartışmaya başlayan S. A. tartışmanın büyümesi üzerine araç sürücüsü tarafından bacağından vuruldu Maltepe'de otomobil içerisinde arkadaşlarıyla tartışmaya başlayan S. A. tartışmanın büyümesi üzerine araç sürücüsü tarafından bacağından vuruldu.  Olayın ardından arkadaşları araçla kaçarken yaralı S. A. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.   İddiaya göre, otomobille  S. A.'yı evine bırakmak için yola çıkan arkadaşları S. A.'nın evinin yakınına geldikleri sırada araç içerisinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Evinin yakınında araçtan inen S. A. aracın ön koltuğunda oturan kişi ile tartışmaya devam etti. Bunun üzerine otomobil sürücüsü araçtan inerek S. A.'nın bacağına bir el ateş etti. Bacağından yaralanan S.A. can havliyle kaçmaya başladı. Araçtaki diğer 3 kişi ise sürücünün elindeki silahı almak için uzun süre uğraştı. Yaşanan arbedenin ardından araçtaki kişiler otomobille olay yerinden ayrıldı. Yaralı S. A. ise çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

MALTEPE'DE ARKADAŞLARIYLA TARTIŞTI BACAĞINDAN VURULDU

Maltepe'de otomobil içerisinde arkadaşlarıyla tartışmaya başlayan S. A. tartışmanın büyümesi üzerine araç sürücüsü tarafından bacağından vuruldu

Maltepe'de otomobil içerisinde arkadaşlarıyla tartışmaya başlayan S. A. tartışmanın büyümesi üzerine araç sürücüsü tarafından bacağından vuruldu.  Olayın ardından arkadaşları araçla kaçarken yaralı S. A. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

 İddiaya göre, otomobille  S. A.'yı evine bırakmak için yola çıkan arkadaşları S. A.'nın evinin yakınına geldikleri sırada araç içerisinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Evinin yakınında araçtan inen S. A. aracın ön koltuğunda oturan kişi ile tartışmaya devam etti. Bunun üzerine otomobil sürücüsü araçtan inerek S. A.'nın bacağına bir el ateş etti. Bacağından yaralanan S.A. can havliyle kaçmaya başladı. Araçtaki diğer 3 kişi ise sürücünün elindeki silahı almak için uzun süre uğraştı. Yaşanan arbedenin ardından araçtaki kişiler otomobille olay yerinden ayrıldı. Yaralı S. A. ise çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.