Maltepe'de Berber ve kuaför salonları dezenfekte edildi

SAĞLIK 12.05.2020 - 06:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2033+ kez okundu.
 

Maltepe'de Berber ve kuaför salonları dezenfekte edildi

Maltepe'de Berber ve kuaför salonları dezenfekte edildi Maltepe Belediyesi, normalleşme takvimi kapsamında dün açılan berber, kuaför ve güzellik salonlarına yönelik Maltepe Belediyesi Veteriner işleri Müdürlüğü yoğun bir dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Covid-19 salgını sürecinde vatandaşların ve esnafın yanında olmaya devam eden Maltepe Belediyesi, salgın riskini en aza indirmek için ilçe genelindeki  berber, kuaför ve güzellik salonunu dezenfekte ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşıladı.    Berber, kuaför ve güzellik salonlarını Maltepe'de dezenfekte edildi. Yetkililer vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske takmayı ihmal etmemeleri konusunda da uyarıda bulundu. Maltepe'de yapılan çalışmada Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki bütün berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte ederek, kuaför ve berberlerin müşterilerine daha hijyenik bir ortamda hizmet vermesine destekte bulundu.   DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Konuyla ilgili açıklama yapan belediye yetkilileri, "İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle uzun süredir kapalı olan bu işletmeler 11 Mayıs'ta açıldı. Bizler de Maltepe Belediyesi olarak esnafımıza destek vermek için 11 Mayıs'ta  açılan kuaför ve berberlerimizde dezenfekte çalışmalarına başladık. Sırasıyla diğer kuaför ve berberlerimize de geleceğiz.  Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için her zaman destek olmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı. Yetkililer vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske takmayı ihmal etmemeleri konusunda da uyarıda bulundu.   

Maltepe'de Berber ve kuaför salonları dezenfekte edildi

Maltepe Belediyesi, normalleşme takvimi kapsamında dün açılan berber, kuaför ve güzellik salonlarına yönelik Maltepe Belediyesi Veteriner işleri Müdürlüğü yoğun bir dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Covid-19 salgını sürecinde vatandaşların ve esnafın yanında olmaya devam eden Maltepe Belediyesi, salgın riskini en aza indirmek için ilçe genelindeki  berber, kuaför ve güzellik salonunu dezenfekte ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşıladı.  

 Berber, kuaför ve güzellik salonlarını Maltepe'de dezenfekte edildi. Yetkililer vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske takmayı ihmal etmemeleri konusunda da uyarıda bulundu.

Maltepe'de yapılan çalışmada Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki bütün berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte ederek, kuaför ve berberlerin müşterilerine daha hijyenik bir ortamda hizmet vermesine destekte bulundu.  

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Konuyla ilgili açıklama yapan belediye yetkilileri, "İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle uzun süredir kapalı olan bu işletmeler 11 Mayıs'ta açıldı. Bizler de Maltepe Belediyesi olarak esnafımıza destek vermek için 11 Mayıs'ta  açılan kuaför ve berberlerimizde dezenfekte çalışmalarına başladık. Sırasıyla diğer kuaför ve berberlerimize de geleceğiz.  Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için her zaman destek olmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı. Yetkililer vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske takmayı ihmal etmemeleri konusunda da uyarıda bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.