Maltepe’de berber ve kuaförler gece 24.00’e kadar faaliyet gösteriyor

SAĞLIK 22.05.2020 - 05:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1669+ kez okundu.
 

Maltepe’de berber ve kuaförler gece 24.00’e kadar faaliyet gösteriyor

Maltepe’de berber ve kuaförler gece 24.00’e kadar faaliyet gösteriyor Maltepe’de bayram tatili süresince kapalı olacak olan berber ve kuaförler arife gününe kadar gece 24.00’e kadar hizmet verebilecek. Türkiye genelinde olduğu gibi Maltepe'de da 52 gün kapalı kalan ve geçtiğimiz günlerde tekrar faaliyet göstermeye başlayan berber ve kuaförler, bayram süresince de kapalı kalacak. Bayram nedeniyle berber ve kuaförlerde yoğunluk yaşanmaması ve sosyal mesafenin korunması amacıyla Maltepe'de' berber ve kuaförler gece yarısı saat 24.00'a kadar açık kalabilecek. Bu süre zarfından berber ve kuaförler yine hijyen kurallarına riayet ederek, maske ve eldiven kullanarak tıraş yapabilecek. Ayrıca, bir koltuk boş ve sıra bekleyenler dışarıda sıra bekleyecek şekilde müşteri kabulü randevu ile yapılabilecek.   UĞUR İNANLI BARBER SHOP    Kuaför Uğur Inanlı Barber Shop , bayram öncesi bu uygulamadan son derece memnun olduklarını belirterek, " Sayın İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Ramazan Bayramı öncesi İstanbul'daki meslektaşlarımıza bu genelgeyi yayınladı. Korona virüs nedeniyle 52 gün kapalı kaldık. Ne kadarda olsa mağdur olduk. Akşam 21'.00'da kapanacaktı, 24.00'a kadar bir nebzede olsa müşterilerimizi alıyoruz, bu konuda şanslıyız Maltepe olarak" diye konuştu. AHMET UĞURLU KUAFÖR AYSU UĞURLU  Maltepe Beşçeşmelerde faaliyet gösteren başka bir kuaför  Ahmet kuaför Aysu Uğurlu,  ise, "Gece 24'e kadar çalışarak 3 saat daha normal saati geçtik. Bayram yoğunluğumuz yok çok fazla. Bayramı evinde geçireceği için ve sokağa çıkma yasağı olduğu için bayram yoğunluğumuz yok. Korona tedbirlerini aldık, hijyenik çalışıyoruz. İnşallah en kısa sürede korona virüsün de bitmesini istiyoruz, herkes gönül rahatlığıyla gelebilir" diye konuştu.

Maltepe’de berber ve kuaförler gece 24.00’e kadar faaliyet gösteriyor

Maltepe’de bayram tatili süresince kapalı olacak olan berber ve kuaförler arife gününe kadar gece 24.00’e kadar hizmet verebilecek.

Türkiye genelinde olduğu gibi Maltepe'de da 52 gün kapalı kalan ve geçtiğimiz günlerde tekrar faaliyet göstermeye başlayan berber ve kuaförler, bayram süresince de kapalı kalacak. Bayram nedeniyle berber ve kuaförlerde yoğunluk yaşanmaması ve sosyal mesafenin korunması amacıyla Maltepe'de' berber ve kuaförler gece yarısı saat 24.00'a kadar açık kalabilecek. Bu süre zarfından berber ve kuaförler yine hijyen kurallarına riayet ederek, maske ve eldiven kullanarak tıraş yapabilecek. Ayrıca, bir koltuk boş ve sıra bekleyenler dışarıda sıra bekleyecek şekilde müşteri kabulü randevu ile yapılabilecek.
 

UĞUR İNANLI BARBER SHOP 
 

Kuaför Uğur Inanlı Barber Shop , bayram öncesi bu uygulamadan son derece memnun olduklarını belirterek, " Sayın İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Ramazan Bayramı öncesi İstanbul'daki meslektaşlarımıza bu genelgeyi yayınladı. Korona virüs nedeniyle 52 gün kapalı kaldık. Ne kadarda olsa mağdur olduk. Akşam 21'.00'da kapanacaktı, 24.00'a kadar bir nebzede olsa müşterilerimizi alıyoruz, bu konuda şanslıyız Maltepe olarak" diye konuştu.

AHMET UĞURLU KUAFÖR AYSU UĞURLU

 Maltepe Beşçeşmelerde faaliyet gösteren başka bir kuaför  Ahmet kuaför Aysu Uğurlu,  ise, "Gece 24'e kadar çalışarak 3 saat daha normal saati geçtik. Bayram yoğunluğumuz yok çok fazla. Bayramı evinde geçireceği için ve sokağa çıkma yasağı olduğu için bayram yoğunluğumuz yok. Korona tedbirlerini aldık, hijyenik çalışıyoruz. İnşallah en kısa sürede korona virüsün de bitmesini istiyoruz, herkes gönül rahatlığıyla gelebilir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.