MALTEPE'DE BU CAMİLERDE CUMA NAMAZI KILINABİLECEK

GÜNDEM 29.05.2020 - 10:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1907+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE BU CAMİLERDE CUMA NAMAZI KILINABİLECEK

MALTEPE'DE BU CAMİLERDE CUMA NAMAZI KILINABİLECEK   2 buçuk ay sonra cemaatli ilk Cuma namazı! İstanbul, Maltepe'de hangi camilerde cuma namazı kılınacak? İşte cuma namazı kılınacak camiler | Liste belli oldu Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’dan Cuma namazı açıklaması Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, ilçede ibadete açık olacak camilerde Cuma namazının nasıl kılınacağına dair açıklamalarda bulundu. Kaymakam Dallı, isimleri açıklanan camilerde Cuma namazının kesinlikle içeride kılınmayacağına vurgu yaptı. Virüs tehlikesinin geçmediğini belirten Dallı, Cuma namazının camilerin bahçesinde kılınacağını söyledi. Kaymakam Dallı, ‘Cami avluları, mesafe kuralı sebebiyle belirlenenden fazla kişiyi kesinlikle almayacağından,  vatandaşlarımızın, vakitlice, yakınlarındaki camiye gitmelerini, yer yoksa,  girmeye çalışmayıp Orhan Gazi Parkı’ndaki 15 Temmuz Şehitler Camiine gitmelerini tavsiye ediyoruz. Cuma namazı, sadece avlularda ve belirlenen açık alanlarda, seccadeler arasında dört taraftan birer metre ara bırakılarak ve maske takılarak kılınacak, girişte ve çıkışta izdihama meydan verilmemesine azami özen gösterilecektir. Her camimizde bir CUMA HEYETİ görev yapacaktır. Kıymetli vatandaşlarımızdan, vasıtası olanların doğrudan 15 Temmuz Şehitler Camii’ne gitmelerini; bir süre daha sabırla ve anlayışla hareket etmelerini, kurallara titizlikle uymalarını, Cuma Heyeti’ne ve kolluk görevlilerine yardımcı olmalarını saygıyla istirham ediyoruz’ dedi.  

MALTEPE'DE BU CAMİLERDE CUMA NAMAZI KILINABİLECEK

 

2 buçuk ay sonra cemaatli ilk Cuma namazı! İstanbul, Maltepe'de hangi camilerde cuma namazı kılınacak? İşte cuma namazı kılınacak camiler | Liste belli oldu

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’dan Cuma namazı açıklaması

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, ilçede ibadete açık olacak camilerde Cuma namazının nasıl kılınacağına dair açıklamalarda bulundu. Kaymakam Dallı, isimleri açıklanan camilerde Cuma namazının kesinlikle içeride kılınmayacağına vurgu yaptı. Virüs tehlikesinin geçmediğini belirten Dallı, Cuma namazının camilerin bahçesinde kılınacağını söyledi.

Kaymakam Dallı, ‘Cami avluları, mesafe kuralı sebebiyle belirlenenden fazla kişiyi kesinlikle almayacağından,  vatandaşlarımızın, vakitlice, yakınlarındaki camiye gitmelerini, yer yoksa,  girmeye çalışmayıp Orhan Gazi Parkı’ndaki 15 Temmuz Şehitler Camiine gitmelerini tavsiye ediyoruz.

Cuma namazı, sadece avlularda ve belirlenen açık alanlarda, seccadeler arasında dört taraftan birer metre ara bırakılarak ve maske takılarak kılınacak, girişte ve çıkışta izdihama meydan verilmemesine azami özen gösterilecektir. Her camimizde bir CUMA HEYETİ görev yapacaktır.
Kıymetli vatandaşlarımızdan, vasıtası olanların doğrudan 15 Temmuz Şehitler Camii’ne gitmelerini; bir süre daha sabırla ve anlayışla hareket etmelerini, kurallara titizlikle uymalarını, Cuma Heyeti’ne ve kolluk görevlilerine yardımcı olmalarını saygıyla istirham ediyoruz’ dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.