MALTEPE'DE BU SABAH

MAHALLELERİMİZ 29.12.2019 - 07:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1548+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE BU SABAH

MALTEPE'DE BU SABAH Meteorolojinin hafta başından bu yana yaptığı uyarılar sonucu dün öğle saatlerinden sonra şehrin yüksek yerlerinde başlayan yağış, sabah saatlerinde de etkili oldu. Maltepe'de araçların üstü beyaz örtüyle kaplanırken, Çatalca'da da birçok yere mevsimin ilk karı düştü.. Meteorolojinin verdiği kar yağışı uyarısının ardından İstanbul'da çalışmalar başladı. Öğleden sonra kentin yüksek kesimlerinde başlayan karla karışık yağmur akşam saatleriyle beraber yerini kara bırakmaya başladı. Kar küreme araçları ve tuzlama kamyonlarının da hazır olduğu İstanbul'da, özellikle Silivri ve Çatalca'da kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Gece yarısından sonra kar Maltepe'de de kendini gösterdi. ÇATALCA'DA BEYAZ ÖRTÜ Çatalca'da kar yağışı etkili oluyor. Bazı noktalarda beyaz örtü oluşurken, merkezde karla karışık yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Çatalca'da akşam saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Binkılıç Mahallesi'nde beyaz örtü yerleri kapladı. Çatalca merkezde ise karla karışık yağmur yerini akşam saatlerinde kar yağışına bıraktı. MALTEPE'DE SULU KAR ETKİLİ OLUYOR Maltepe'nin yüksek kesimlerinde sulu kar yağışının ardından bazı evlerin çatılarının ve arabaların üzerlerinin karla kaplandığı görüldü. .

MALTEPE'DE BU SABAH

Meteorolojinin hafta başından bu yana yaptığı uyarılar sonucu dün öğle saatlerinden sonra şehrin yüksek yerlerinde başlayan yağış, sabah saatlerinde de etkili oldu. Maltepe'de araçların üstü beyaz örtüyle kaplanırken, Çatalca'da da birçok yere mevsimin ilk karı düştü..

Meteorolojinin verdiği kar yağışı uyarısının ardından İstanbul'da çalışmalar başladı. Öğleden sonra kentin yüksek kesimlerinde başlayan karla karışık yağmur akşam saatleriyle beraber yerini kara bırakmaya başladı. Kar küreme araçları ve tuzlama kamyonlarının da hazır olduğu İstanbul'da, özellikle Silivri ve Çatalca'da kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Gece yarısından sonra kar Maltepe'de de kendini gösterdi.

ÇATALCA'DA BEYAZ ÖRTÜ
Çatalca'da kar yağışı etkili oluyor. Bazı noktalarda beyaz örtü oluşurken, merkezde karla karışık yağmur yerini kar yağışına bıraktı.

Çatalca'da akşam saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Binkılıç Mahallesi'nde beyaz örtü yerleri kapladı. Çatalca merkezde ise karla karışık yağmur yerini akşam saatlerinde kar yağışına bıraktı.

MALTEPE'DE SULU KAR ETKİLİ OLUYOR
Maltepe'nin yüksek kesimlerinde sulu kar yağışının ardından bazı evlerin çatılarının ve arabaların üzerlerinin karla kaplandığı görüldü.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.