Maltepe'de büyük su kesintisi!

MAHALLELERİMİZ 28.08.2019 - 06:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2361+ kez okundu.
 

Maltepe'de büyük su kesintisi!

Maltepe'de büyük su kesintisi!   İstanbul Maltepe'de büyük su kesintisi! İşte suların geleceği saat ve tarih    İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Maltepe ilçesinde gerçekleştirilecek yenileme çalışmaları nedeniyle 28 Ağustos Çarşamba günü 10.00 ile 29 Ağustos Perşembe günü 02.00 saatleri arasında Gülsuyu, Esenkent, Zümrütevler, Gülensu ve Girne mahallelerinde programlı su kesintisi uygulanacağını açıkladı   İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Maltepe'de büyük su kesintisi yaşanacağını duyurdu. İlçede yenileme çalışmalarının gerçekleştirileceği belirtildi. Bu çalışma nedeniyle Gülsuyu, Esenkent, Zümrütevler, Gülensu ve Girne mahallelerinde programlı su kesintisi uygulanacak. İSKİ'nin açıklaması şöyle: "Maltepe ilçesi sakinlerinin dikkatine Gerçekleştirilecek yenileme çalışmaları nedeniyle 28 Ağustos Çarşamba günü 10.00 ile 29 Ağustos Perşembe günü 02.00 saatleri arasında Gülsuyu, Esenkent, Zümrütevler, Gülensu ve Girne mahallelerinde programlı su kesintisi uygulanacaktır."  

Maltepe'de büyük su kesintisi!  

İstanbul Maltepe'de büyük su kesintisi! İşte suların geleceği saat ve tarih 
 

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Maltepe ilçesinde gerçekleştirilecek yenileme çalışmaları nedeniyle 28 Ağustos Çarşamba günü 10.00 ile 29 Ağustos Perşembe günü 02.00 saatleri arasında Gülsuyu, Esenkent, Zümrütevler, Gülensu ve Girne mahallelerinde programlı su kesintisi uygulanacağını açıkladı

  İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Maltepe'de büyük su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

İlçede yenileme çalışmalarının gerçekleştirileceği belirtildi.


Bu çalışma nedeniyle Gülsuyu, Esenkent, Zümrütevler, Gülensu ve Girne mahallelerinde programlı su kesintisi uygulanacak.
İSKİ'nin açıklaması şöyle:

"Maltepe ilçesi sakinlerinin dikkatine

Gerçekleştirilecek yenileme çalışmaları nedeniyle 28 Ağustos Çarşamba günü 10.00 ile 29 Ağustos Perşembe günü 02.00 saatleri arasında Gülsuyu, Esenkent, Zümrütevler, Gülensu ve Girne mahallelerinde programlı su kesintisi uygulanacaktır."  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.