MALTEPE'DE CİNSEL SALDIRI İDDİASIYLA AÇILAN DAVA ÜST MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ

POLİS & ADLİYE 02.04.2021 - 10:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2345+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE CİNSEL SALDIRI İDDİASIYLA AÇILAN DAVA ÜST MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ

Maltepe'de bir kafede Z.Y.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan U.K.'nin (41) karar duruşmasında sanık avukatı tanıkların dinlenmediği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulundu.
MALTEPE'DE CİNSEL SALDIRI İDDİASIYLA AÇILAN DAVA ÜST MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ    Maltepe'de bir kafede Z.Y.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan  U.K.'nin (41) karar duruşmasında sanık avukatı tanıkların dinlenmediği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulundu. Maltepe'de bir kafede Z.Y.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan  U.K.'nin (41) karar duruşmasında sanık avukatı tanıkların dinlenmediği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme, reddi hakim talebini reddedince avukat karara itiraz etti. Karar çıkmayan dosya, avukatın itirazını değerlendirilmesi için bir üst mahkemeye gönderildi.   Anadolu 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık U.K. Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi'yle (SEGBİS) bağlandı. Duruşmada sanık avukatı Gazi Has ile müşteki avukatı Sinem Keskin Hacıoğlu yer aldı. REDDİ HAKİM TALEBİNDE BULUNULDU Sanık avukatı Has, tanıkların dinlenmediği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme heyeti de avukatın talebinin davayı uzatmaya yönelik olduğuna kanaat getirerek, reddi hakim talebini reddetti. Sanık U.K. Tahliyemi ve beraatimi talep ederim dedi. Sanık avukatı Gazi Has da yazılı beyanlarını tekrar ettiğini belirterek 'Red isteminde bulunduk, mahkemede tanıklarımızı dinleme talebini reddetmiştir. Savunma ve delil sunma imkanı tanımamıştır. Bu aşamada sanığın tahliyesini talep ederiz ifadelerini kullandı. TUTUKLULUK HALİ DEVAM ETTİ Sanık avukatı reddi hakim talebinin reddedilmesine itiraz etince, dosya itirazın değerlendirilmesi için bir üst mahkeme olan Anadolu 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Mahkeme, sanık U.K.'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
Maltepe'de bir kafede Z.Y.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan U.K.'nin (41) karar duruşmasında sanık avukatı tanıkların dinlenmediği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulundu.

MALTEPE'DE CİNSEL SALDIRI İDDİASIYLA AÇILAN DAVA ÜST MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ

 

 Maltepe'de bir kafede Z.Y.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan  U.K.'nin (41) karar duruşmasında sanık avukatı tanıkların dinlenmediği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulundu.

Maltepe'de bir kafede Z.Y.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan  U.K.'nin (41) karar duruşmasında sanık avukatı tanıkların dinlenmediği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme, reddi hakim talebini reddedince avukat karara itiraz etti. Karar çıkmayan dosya, avukatın itirazını değerlendirilmesi için bir üst mahkemeye gönderildi.

 

Anadolu 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık U.K. Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi'yle (SEGBİS) bağlandı. Duruşmada sanık avukatı Gazi Has ile müşteki avukatı Sinem Keskin Hacıoğlu yer aldı.

REDDİ HAKİM TALEBİNDE BULUNULDU

Sanık avukatı Has, tanıkların dinlenmediği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme heyeti de avukatın talebinin davayı uzatmaya yönelik olduğuna kanaat getirerek, reddi hakim talebini reddetti. Sanık U.K. Tahliyemi ve beraatimi talep ederim dedi. Sanık avukatı Gazi Has da yazılı beyanlarını tekrar ettiğini belirterek 'Red isteminde bulunduk, mahkemede tanıklarımızı dinleme talebini reddetmiştir. Savunma ve delil sunma imkanı tanımamıştır. Bu aşamada sanığın tahliyesini talep ederiz ifadelerini kullandı.

TUTUKLULUK HALİ DEVAM ETTİ

Sanık avukatı reddi hakim talebinin reddedilmesine itiraz etince, dosya itirazın değerlendirilmesi için bir üst mahkeme olan Anadolu 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Mahkeme, sanık U.K.'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.