Maltepe’de Değişim Devam Ediyor  

YEREL YÖNETİMLER 06.11.2020 - 22:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1409+ kez okundu.
 

Maltepe’de Değişim Devam Ediyor  

Maltepe’de Değişim Devam Ediyor     Maltepe Belediyesi, altyapısı yenilenen  Altayçeşme, İdealtepe ve Bağlarbaşı mahallesinde kaldırım ve  yol yenileme çalışmalarına başladı.   Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında tahrip olan yolların yenileme çalışmaları devam ediyor. Altayçeşme, İdealtepe ve Bağlarbaşı   ,  mahallelerinde yol yenileme çalışmaları devam ederken ekipler Maltepe'nin diğer mahallelerinde  yol yenileme çalışmalarına başladı. Kilitli parke taşı yol yenileme çalışmaları için kazıya başlayan ekiplerin çalışmalarını tamamlamasıyla yollarda yenileme yapılacak.   Konu hakkında sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe’de Değişim Devam Ediyor Maltepe’nin sokaklarında yenileme çalışmalarımız devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Altayçeşme, İdealtepe ve Bağlarbaşı mahallesinde kaldırım ve yol yenileme çalışması yapıyor.” dedi.  
Maltepe’de Değişim Devam Ediyor  
 

Maltepe Belediyesi, altyapısı yenilenen  Altayçeşme, İdealtepe ve Bağlarbaşı mahallesinde kaldırım ve  yol yenileme çalışmalarına başladı.
 

Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında tahrip olan yolların yenileme çalışmaları devam ediyor. Altayçeşme, İdealtepe ve Bağlarbaşı   ,  mahallelerinde yol yenileme çalışmaları devam ederken ekipler Maltepe'nin diğer mahallelerinde  yol yenileme çalışmalarına başladı. Kilitli parke taşı yol yenileme çalışmaları için kazıya başlayan ekiplerin çalışmalarını tamamlamasıyla yollarda yenileme yapılacak.
 

Konu hakkında sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe’de Değişim Devam Ediyor

Maltepe’nin sokaklarında yenileme çalışmalarımız devam ediyoruz.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Altayçeşme, İdealtepe ve Bağlarbaşı mahallesinde kaldırım ve yol yenileme çalışması yapıyor.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.