MALTEPE'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR !.

MAHALLELERİMİZ 08.12.2020 - 21:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1303+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR !.

MALTEPE'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR !.   Maltepe`de yine Cumartesi ve Pazar günü bazı mahallelerde gün boyunca elektrik kesintisi yaşanacak. Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım (AYEDAŞ) 09 Aralık Çarşamba  Maltepe'de elektrik kesintisi yaşanacak olan mahalleleri açıkladı.   Planlı olarak elektrik kesintisi yaşanacak olan Mahalleler için saat aralıkları belirtildi. İşte Maltepe'de elektrik kesintisi yaşanacak olan mahalleler    AYEDAŞ tarafından yapılan açıklama...   09:00 - 12:00 saat aralığında Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: CİHADİYE Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: GALİPBEY Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: CON TEVFİK Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: KEVSER Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: ELMAS Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: DEFNE Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: EĞRİLİ Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: PINARLI Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: TEVFİK SAĞLAM Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: HÜSNİYE Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: GÜVERCİN Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: ZEYTİN Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: CEVİZLİ Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: AKDAMAR ÇIKMAZI 09:00 - 18:00 saat aralığında Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ESENKENT - Sokak: AYDIN Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ESENKENT - Sokak: KANİ PAŞA Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ESENKENT - Sokak: İETT Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ESENKENT - Sokak: IŞIKLILAR 09:00 - 15:30 saat aralığında Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ZÜMRÜTEVLER - Sokak: NAZMİ İLKER   PLA​NLI KESİNTİ NEDİR?​​ Planlı (bildirimli) kesinti; şirketimizin enerji dağıtım sektöründe faaliyet göstermiş olduğu il ve ilçelerde bakım, onarım ve yeni tesis çalışmaları gibi nedenlerle önceden planlanmış bir müdahale ile yapılan enerji kesintileridir. İlgili mevzuat gereği planlı kesintiler, başlangıç tarihinden en az 48 saat önce AYEDAŞ kurumsal web sitesi ve Ayedaş Mobil 186 uygulaması üzerinden yayınlanmaktadır. Ayrıca, sistemde cep telefonu olan müşterilere planlı kesinti bilgileri öncesinde SMS ile paylaşılmaktadır.

MALTEPE'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR !.

 

Maltepe`de yine Cumartesi ve Pazar günü bazı mahallelerde gün boyunca elektrik kesintisi yaşanacak.
Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım (AYEDAŞ) 09 Aralık Çarşamba  Maltepe'de
elektrik kesintisi yaşanacak olan mahalleleri açıkladı.
 
Planlı olarak elektrik kesintisi
yaşanacak olan Mahalleler için saat aralıkları belirtildi.
İşte Maltepe'de elektrik kesintisi yaşanacak olan mahalleler 
 
AYEDAŞ tarafından yapılan açıklama...
  09:00 - 12:00 saat aralığında
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: CİHADİYE
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: GALİPBEY
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: CON TEVFİK
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: KEVSER
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: ELMAS
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: DEFNE
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: EĞRİLİ
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: PINARLI
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: TEVFİK SAĞLAM
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: HÜSNİYE
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: GÜVERCİN
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: ZEYTİN
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: CEVİZLİ
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ALTINTEPE - Sokak: AKDAMAR ÇIKMAZI
09:00 - 18:00 saat aralığında
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ESENKENT - Sokak: AYDIN
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ESENKENT - Sokak: KANİ PAŞA
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ESENKENT - Sokak: İETT
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ESENKENT - Sokak: IŞIKLILAR
09:00 - 15:30 saat aralığında
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: ZÜMRÜTEVLER - Sokak: NAZMİ İLKER
 
PLA​NLI KESİNTİ NEDİR?​​
Planlı (bildirimli) kesinti; şirketimizin enerji dağıtım sektöründe faaliyet göstermiş olduğu il ve ilçelerde bakım, onarım ve yeni tesis çalışmaları gibi nedenlerle önceden planlanmış bir müdahale ile yapılan enerji kesintileridir. İlgili mevzuat gereği planlı kesintiler, başlangıç tarihinden en az 48 saat önce AYEDAŞ kurumsal web sitesi ve Ayedaş Mobil 186 uygulaması üzerinden yayınlanmaktadır. Ayrıca, sistemde cep telefonu olan müşterilere planlı kesinti bilgileri öncesinde SMS ile paylaşılmaktadır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.