MALTEPE'DE EN PAHALI OKEY... 25 KİŞİYE 78 BİN LİRA CEZA

POLİS & ADLİYE 10.09.2020 - 11:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1277+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE EN PAHALI OKEY... 25 KİŞİYE 78 BİN LİRA CEZA

MALTEPE'DE EN PAHALI OKEY... 25 KİŞİYE 78 BİN LİRA CEZA Maltepe'de bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, koronavirüs tedbirleri nedeniyle yasak olmasına rağmen oyun oynayan vatandaşların bulunduğu bir kahvehaneye baskın yaptı. Kahvehane sahibinin de içinde bulunduğu 25 kişiye 78 bin 750 lira para cezası yazıldı Maltepe'de dün akşam saatlerinde bir kahvehanede koronavirüs tedbirleri kapsamında yasak olduğu halde oyun oynandığı ihbarını alan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri harekete geçti. Kahvehaneye baskın düzenleyen ekipler, okey ve kağıt oyunları oynayan kişilere işlem yaptı. Oyun oynayan kişilerin sosyal mesafeye uymadığı ve maske takmadığı görülürken aralarında kahvehane sahibinin de bulunduğu 25 kişiye, Umumi Hıfzısıhha Kanunu gereğince kişi başı 3 bin 150 liradan toplam 78 bin 750 lira cezai işlem uyguladı.

MALTEPE'DE EN PAHALI OKEY... 25 KİŞİYE 78 BİN LİRA CEZA

Maltepe'de bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, koronavirüs tedbirleri nedeniyle yasak olmasına rağmen oyun oynayan vatandaşların bulunduğu bir kahvehaneye baskın yaptı.

Kahvehane sahibinin de içinde bulunduğu 25 kişiye 78 bin 750 lira para cezası yazıldı

Maltepe'de dün akşam saatlerinde bir kahvehanede koronavirüs tedbirleri kapsamında yasak olduğu halde oyun oynandığı ihbarını alan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri harekete geçti. Kahvehaneye baskın düzenleyen ekipler, okey ve kağıt oyunları oynayan kişilere işlem yaptı. Oyun oynayan kişilerin sosyal mesafeye uymadığı ve maske takmadığı görülürken aralarında kahvehane sahibinin de bulunduğu 25 kişiye, Umumi Hıfzısıhha Kanunu gereğince kişi başı 3 bin 150 liradan toplam 78 bin 750 lira cezai işlem uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.