Maltepe'de Erzurum Tanıtım Günleri başladı! Vatandaşlar akın etti

KÜLTÜR-SANAT 16.11.2019 - 09:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2223+ kez okundu.
 

Maltepe'de Erzurum Tanıtım Günleri başladı! Vatandaşlar akın etti

Maltepe'de Erzurum Tanıtım Günleri başladı! Vatandaşlar akın etti Erzurum Konfederasyonu tarafından düzenlenen Erzurum tanıtım günleri Maltepe etkinlik alanında başladı. Erzurum'u anlatmak için düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri`nde geleneksel el sanatları, yemek, halkoyunları, yöresel ürünleri ile sosyal ve kültürel değerleri tanıtılıyor. Erzurum Konfederasyonu tarafından İstanbul Maltepe'de düzenlenen 'Erzurum Tanıtım Günleri' başladı. Resmi açılışı 15 Kasım Cuma günü yapılan organizasyona AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, 22. ve 26. Dönem Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Erzurum ilçe belediye başkanları,Marmara Oltulular Derneği Başkanı Fatih Hiçdurmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. "REKOR KATILIM BEKLİYORUZ" Erzurum Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Macit "İstanbul'da Erzurum'u yaşatmayı hedeflediklerini, gerek İstanbul'da ki Erzurum STK'larının gerekse başta Erzurum Valiliğimizin, Erzurum Büyükşehir Belediyemizin ve tüm kurumlarımızın desteklediği Erzurum Konfederasyonu ERKON`un, titiz bir çalışma yürüttüğünü ve Erzurum Tanıtım Günleri'ne rekor bir katılım beklediklerini söyledi." ERZURUMLU OLAN OLMAYAN HERKES DAVETLİ İstanbul`la Erzurum arasında bir köprü kurma maksadıyla kültür ve medeniyetler şehri Erzurum`un kültürel değerlerinin, yöresel ürünlerinin, halk oyunlarının, müziğinin kısacası tüm değerlerinin sergindiği tanıtım günleri, 17 Kasım Pazar günü sona erecek.  

Maltepe'de Erzurum Tanıtım Günleri başladı! Vatandaşlar akın etti

Erzurum Konfederasyonu tarafından düzenlenen Erzurum tanıtım günleri Maltepe etkinlik alanında başladı. Erzurum'u anlatmak için düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri`nde geleneksel el sanatları, yemek, halkoyunları, yöresel ürünleri ile sosyal ve kültürel değerleri tanıtılıyor.

Erzurum Konfederasyonu tarafından İstanbul Maltepe'de düzenlenen 'Erzurum Tanıtım Günleri' başladı.

Resmi açılışı 15 Kasım Cuma günü yapılan organizasyona AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, 22. ve 26. Dönem Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Erzurum ilçe belediye başkanları,Marmara Oltulular Derneği Başkanı Fatih Hiçdurmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"REKOR KATILIM BEKLİYORUZ"

Erzurum Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Macit "İstanbul'da Erzurum'u yaşatmayı hedeflediklerini, gerek İstanbul'da ki Erzurum STK'larının gerekse başta Erzurum Valiliğimizin, Erzurum Büyükşehir Belediyemizin ve tüm kurumlarımızın desteklediği Erzurum Konfederasyonu ERKON`un, titiz bir çalışma yürüttüğünü ve Erzurum Tanıtım Günleri'ne rekor bir katılım beklediklerini söyledi."

ERZURUMLU OLAN OLMAYAN HERKES DAVETLİ

İstanbul`la Erzurum arasında bir köprü kurma maksadıyla kültür ve medeniyetler şehri Erzurum`un kültürel değerlerinin, yöresel ürünlerinin, halk oyunlarının, müziğinin kısacası tüm değerlerinin sergindiği tanıtım günleri, 17 Kasım Pazar günü sona erecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.